חשמל בבית

בפורום חשמל בבית תמצאו חכמת המונים, טיפים והתייעצויות לרכישת מכשירי חשמל לבית, כגון: מקרר, מקפיא, תנור, כיריים, מדיח כלים, מיקסר, שואב אבק, מזגן, מכונת כביסה, מייבש כביסה, מצלמה, ועוד.

מאמרים אחרונים באתר

יש (היה..:(:() לי שואב אבק רטוב יבש של רוונטה -סוס עבודה מדהים, ששירת אותי ואת שכנותי וחברותי נאמנה במשך 13 שנה!!!, לפני כשלוש שנים הוא התחיל מאד מאד להרעיש, (החלטנו שכנראה בהשאלה האחרונה, כאות הוקרה התקינו לו מערכת הגברה משוכללת:):))
מאז, אני משתדלת לעבוד איתו רק בשעות הבוקר או אחה"צ המאוחרות, וכמובן מנקה את השטח מהקטנטנים שמפחדים נורא:eek:.
השבוע אמרה לי השכנה בבנין הסמוך: הא? עשית חדר לפסח? שמענו... (וזה אחרי מינימום שאיבות עם חלונות סגורים, חוץ מהמסילות של החלון)
עכשיו, עד שארגנתי את הזאטוטיה שלא יהיו בבית, הפעלתי, ו...
גררררררררררררררררראאאאחחחחחחחחחחחחח כחחחחח אאאהו...
וזהו.
ריח של משהו שרוף, ורק משמיע מעכשיו קול ענות חלושה (כנראה של הרמקול שמותקן בתוך המיכל של המים:p;)

אל תצטערו, כל אחד בא יומו, ואני שמחה שה' שמע את תפילתם של יושבי הרחוב הזה ויושיעם מקולותיו המאיימים של השואב שלי, זה רק מראה לי כמה הם כולם צדיקים, ואני הולכת לתפוס על זה טרמפ שיתפללו בעדי לעוד כמה דברים טובים וחשובים באמת!!
ניתן להעביר שמות ללא תשלום.

ולעניננו-
אני מחפשת המלצה חמה לשואב רטוב יבש שיעמוד לפחות באותה רמה לרוונטה ז"ל, או אם מישהו יודע אם עדיין קיים רוונטה. כמובן שאשמח לחלקים שימושיים כמו לדוגמא חלק דקיק למסילות שזה עדיין לא היה בעבר ברוונטה, ואולי גם עדיין אף אחד לא ייצר אותו וזה סתם משאלה שלי...
קנית משהו טוב? נהנית? איפה קנית? כמה שילמת?
אני לא מחפשת זול, אני מחפשת סוס!!! (לא קירבי, כמובן)
אשמח להמלצתך, זה דחוף ממש באמצע הנקיון!

תודה!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה