אני דווקא כן השתכנעתי שמדובר עם בן אדם עם רצון אדיר להצליח ואפילו חוש יזמיכשראיתי את הנושא של פותח האשכול הייתי בטוח שמדובר במשהו לא אמיתי, שנועד להעביר מסר לציבור לא להתפתות למישהו שמגיע עם כאילו רעיון ויוזמה להשקעה. המחשבה הזו התחזקה אצלי כשרואים באופן ניכר שבסיס התוכנית נכתב על ידי ai, למרות התוספות והשינויים שנעשו באופן אנושי.
אני עדיין לא משוכנע לחלוטין שיש כאן אנשים אמיתיים ורציניים שעומדים מאחורי הרעיון הזה.
אבל במידה וכן, זה פשוט מצחיק.
לא ככה מקימים עסק גדול.
הנתונים כאן לא מגובים בשום מידע, ולהקים על בסיס השערות זה כאמור מצחיק.
השיח בין היזמים לשאר חברי הפורום לא ענייני. שואלים שאלות ואין תשובות מעמיקות ומורחבות.
מקווה שזה לא יהיה עצוב ביום מן הימים.. האמת די בטוח שלא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים