הרופאת משפחה הביאה את ההפניה? לא רופאת נשים?אתמול הרופא משפחה הביא לי הפניה למיון שם קבעו שיש לי מיגרנות ,אז עכשיו אני צריכה לקבוע תור לרופא נירולוג, כל רופא או שיש רופא ספציפי שכדאי לפנות אליו? או רופא פרטי?
ובמיון- ראה אותך נירולוג?
הרופאת משפחה הביאה את ההפניה? לא רופאת נשים?אתמול הרופא משפחה הביא לי הפניה למיון שם קבעו שיש לי מיגרנות ,אז עכשיו אני צריכה לקבוע תור לרופא נירולוג, כל רופא או שיש רופא ספציפי שכדאי לפנות אליו? או רופא פרטי?
הרופאת משפחה הביאה את ההפניה? לא רופאת נשים?
ובמיון- ראה אותך נירול
הרופאת נשים הפנתה אותי לבירור ומעקב אצל הרופא משפחה הרופא משפחה שלח אותי לבדיקות דם ואז למיון דחוף במיון בדק אותי נירולוג ושם קבעו את המגירנותהרופאת משפחה הביאה את ההפניה? לא רופאת נשים?
ובמיון- ראה אותך נירולוג?
הזכאות בקרן הפנסיה היא רק מ-91 ימים ומעלה.מינימום לתקופה של 91 יום? על פחות אין מה להוציא?
זה פוגע בפנסיה? או שזה קופה אחרת?
קרן הפנסיה משלמת קצבת אובדן כושר עבודה, או בשמה המדויק - קצבת נכות.לא קשור לפנסיה
זה אובדן כושר עבודה
נכוןקרן הפנסיה משלמת קצבת אובדן כושר עבודה, או בשמה המדויק - קצבת נכות.
אכן, כבר אמרתי:נכון
אבל זה לא פוגע בכספי הפנסיה בעתיד
הזכאות בקרן הפנסיה היא רק מ-91 ימים ומעלה.
הקצבה משולמת מקרן הפנסיה, אך לא רק שזה לא פוגע לך בפנסיה, אלא להפך - בתקופת הזכאות קרן הפנסיה גם משלמת במקומך את ההפרשות לפנסיה שלך (במקום המעסיק ובמקום ניכוי מהתלוש שלך).
אני לאחר שתי שמירות ולא ידעתי את זה ואפילו שלמתי על כל חודשי השמירהמבחינת חוקי ביטוח לאומי - אי אפשר.
מבחינת קרן הפנסיה - אפשר.
בפועל רובן תובעות את שני המקורות ואין עם זה בעיות. (מתחילים עם ביטוח לאומי, ורק אחרי שנה שנתיים לוקחים גם מקרן הפנסיה).
לחילופין - בכל תביעה של אובדן כושר עבודה (אכ"ע) מקרן הפנסיה, העמית/ה יקבל תשלום קצבה + הקרן משלמת במקומו את ההפקדות לקרן בתקופת האכ"ע (קוראים לזה 'שחרור).
במקרים של שמירת היריון יש אפשרות לבקש מקרן הפנסיה לא לקבל תשלום קצבה אלא רק שחרור, ואז אין בעיה גם מהצד של ביטוח לאומי.
רופא תעסוקתי מהקופה או פרטי?מעולה,
נראה לי שמספיק רק רופא תעסוקתי ויאשרו את השמירה
שלחתי.אני לאחר שתי שמירות ולא ידעתי את זה ואפילו שלמתי על כל חודשי השמירה
אשמח לכל מידע בעניין תביעת קרן הפנסיה במייל shalev3536אין לכתוב כתובת מייל
מביטוח לאומירופא תעסוקתי מהקופה או פרטי?
כן יש !!!איך אפשר לקבל שמירת הריון בגלל וורידים?
האם יש רופא שמאשר את זה יותר בקלות בקופת חולים מאוחדת?
מי??כן יש !!!
אין לי אפשרות לשלוח הודעות אישיות.רק באישי
באמת אפשר להשיג שמירת הריון בגלל מגרנות בעבודה?יי ,אשמח למענה ממי שיודעות אני בטרימסטר שני ומתחילת ההריון התחילו לי כאבי ראש נוראייםםםםם במיוחד בעבודה שאני מול מסך ורעש וכווו הרופא הפנה אותי למיון ,הנירולוג קבע שה מיגרנות ואני צריכה הרבה ךנוח ולהיות במקום חשוך....מה אני עושה מפה?? קשה לי מאוד ללכת לעבודה ולתפקד כרגיל הכאבים נוראיים השאלה אם לפנות לנירולוג מהקופה שיאשר לי שמירה או לרופאת נשים אם ביכלל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: