חגים שיתוף: הלהיט של פסח כבר כאן

ססתם

משתמש פעיל
5I0A1313 copy.jpg


קרדיט: FoodFromStart - עוגת שכבות בניחוח יין עם אגוזים שוקולד וקוקוס במרקם ענני
הדרכה מצולמת: https://youtu.be/YxLXUYCF2x0

רכיבים​

גודל כוס 200 מ"ל

שכבה ראשונה - בסיס
6 חלמונים
2 סוכר וניל
2\1 כוס סוכר
3\2 כוס שמן
4\1 כוס מיץ תפוזים
4\1 כוס מים
2\1 1 כוס קמח תפוחי אדמה
1 אבקת אפייה
2\1 כוס אגוזים טחונים

שכבה שנייה - שוקולד
3 כפות קקאו
4\1 כוס מים
4\1 כוס יין
2\1 כוס סוכר
3 כפות שמן
100 גרם שוקולד מריר

שכבה שלישית - קצפת קוקוס
6 חלבונים
1 כוס סוכר
75 גרם קוקוס
2\1 כוס אגוזים קצוצים

אופן ההכנה​

הכנת שכבת הבסיס
מחממים תנור למצב אפייה על 180 מעלות
מכניסים את כל החומרים של שכבת הבסיס לקערת מיקסר ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה
משמנים תבנית אפיה בינונית 32 ס"מ על 26 ס"מ
ושופכים את התערובת לתבנית
אופים על 180 מעלות למשך 20 דקות או עד שמזהיב
לבינתיים עוברים להכנת השכבה השנייה

הכנת השכבה האמצעית
ממיסים על אש נמוכה את כל רכיבי שכבת השוקולד עד לקבלת תערבות אחידה
מסירים מהאש ושופכים את התערובת על השכבה הראשונה שיצאה מהתנור בשכבה אחידה

הכנת השכבה השלישית - קצף הקוקוס
מקציפים את החלבונים ותוך כדי מוסיפים את הסוכר בהדרגה
עד לקבלת קצפת יציבה
להוסיף את הקוקוס בקיפולים ביד לא במיקסר לקצפת
לשטח על שכבת השוקולד בעדינות מתקבלת שכבה גבוהה
לפזר מעל את האגוזים הקצוצים
לאפות שוב במשך 20 דקות על 180 עד שהקוקוס מקבל צבע זהוב ויפה

בתאבון !!!
 

גויבה

משתמש פעיל
צפה בקובץ המצורף 1631298

קרדיט: FoodFromStart - עוגת שכבות בניחוח יין עם אגוזים שוקולד וקוקוס במרקם ענני
הדרכה מצולמת: https://youtu.be/YxLXUYCF2x0

רכיבים​

גודל כוס 200 מ"ל

שכבה ראשונה - בסיס
6 חלמונים
2 סוכר וניל
2\1 כוס סוכר
3\2 כוס שמן
4\1 כוס מיץ תפוזים
4\1 כוס מים
2\1 1 כוס קמח תפוחי אדמה
1 אבקת אפייה
2\1 כוס אגוזים טחונים

שכבה שנייה - שוקולד
3 כפות קקאו
4\1 כוס מים
4\1 כוס יין
2\1 כוס סוכר
3 כפות שמן
100 גרם שוקולד מריר

שכבה שלישית - קצפת קוקוס
6 חלבונים
1 כוס סוכר
75 גרם קוקוס
2\1 כוס אגוזים קצוצים

אופן ההכנה​

הכנת שכבת הבסיס
מחממים תנור למצב אפייה על 180 מעלות
מכניסים את כל החומרים של שכבת הבסיס לקערת מיקסר ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה
משמנים תבנית אפיה בינונית 32 ס"מ על 26 ס"מ
ושופכים את התערובת לתבנית
אופים על 180 מעלות למשך 20 דקות או עד שמזהיב
לבינתיים עוברים להכנת השכבה השנייה

הכנת השכבה האמצעית
ממיסים על אש נמוכה את כל רכיבי שכבת השוקולד עד לקבלת תערבות אחידה
מסירים מהאש ושופכים את התערובת על השכבה הראשונה שיצאה מהתנור בשכבה אחידה

הכנת השכבה השלישית - קצף הקוקוס
מקציפים את החלבונים ותוך כדי מוסיפים את הסוכר בהדרגה
עד לקבלת קצפת יציבה
להוסיף את הקוקוס בקיפולים ביד לא במיקסר לקצפת
לשטח על שכבת השוקולד בעדינות מתקבלת שכבה גבוהה
לפזר מעל את האגוזים הקצוצים
לאפות שוב במשך 20 דקות על 180 עד שהקוקוס מקבל צבע זהוב ויפה

בתאבון !!!
נראה מצויין
א.אפיה חובה?
 

מ. י.

משתמש מקצוען
צפה בקובץ המצורף 1631298

קרדיט: FoodFromStart - עוגת שכבות בניחוח יין עם אגוזים שוקולד וקוקוס במרקם ענני
הדרכה מצולמת: https://youtu.be/YxLXUYCF2x0

רכיבים​

גודל כוס 200 מ"ל

שכבה ראשונה - בסיס
6 חלמונים
2 סוכר וניל
2\1 כוס סוכר
3\2 כוס שמן
4\1 כוס מיץ תפוזים
4\1 כוס מים
2\1 1 כוס קמח תפוחי אדמה
1 אבקת אפייה
2\1 כוס אגוזים טחונים

שכבה שנייה - שוקולד
3 כפות קקאו
4\1 כוס מים
4\1 כוס יין
2\1 כוס סוכר
3 כפות שמן
100 גרם שוקולד מריר

שכבה שלישית - קצפת קוקוס
6 חלבונים
1 כוס סוכר
75 גרם קוקוס
2\1 כוס אגוזים קצוצים

אופן ההכנה​

הכנת שכבת הבסיס
מחממים תנור למצב אפייה על 180 מעלות
מכניסים את כל החומרים של שכבת הבסיס לקערת מיקסר ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה
משמנים תבנית אפיה בינונית 32 ס"מ על 26 ס"מ
ושופכים את התערובת לתבנית
אופים על 180 מעלות למשך 20 דקות או עד שמזהיב
לבינתיים עוברים להכנת השכבה השנייה

הכנת השכבה האמצעית
ממיסים על אש נמוכה את כל רכיבי שכבת השוקולד עד לקבלת תערבות אחידה
מסירים מהאש ושופכים את התערובת על השכבה הראשונה שיצאה מהתנור בשכבה אחידה

הכנת השכבה השלישית - קצף הקוקוס
מקציפים את החלבונים ותוך כדי מוסיפים את הסוכר בהדרגה
עד לקבלת קצפת יציבה
להוסיף את הקוקוס בקיפולים ביד לא במיקסר לקצפת
לשטח על שכבת השוקולד בעדינות מתקבלת שכבה גבוהה
לפזר מעל את האגוזים הקצוצים
לאפות שוב במשך 20 דקות על 180 עד שהקוקוס מקבל צבע זהוב ויפה

בתאבון !!!
איזה קטע!
קיבלתי את המתכון הזה שנה שעברה והוא גרף מליון תשבחות.
באתי להעלות אותו גם כאן בפורום ואני רואה שהקדימו אותי :)
המתכון שלי תואם 100% למה שרשמת, מלבד שבשכבה השניה לא צריך להוסיף שוקולד מריר.

זו באמת העוגה הכי מוצלחת שטעמתי לפסח.
ממליצה לכולם דבר ראשון להכין אותה
 

*שפרה*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נראה לכן ילך בלי שוקולד מריר?
מה לנסות במקום?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה