מישהו יודע אם באושר עד גבעת שאול מוכרים שואב אבק? איזה סוג? מה המחיר?
אנחנו קנינו את המולר בינתיים עושה עבודה טובה אם כי כתוב עליו בחוץ יבש רטוב ובהוראות כתוב לא לשאוב לח....
זה לא שבור, זה אמור לשבת ככה בפניםהי אני יודעת שההודעה מלפני שנה אבל קנינו אותו היום באושר עד ויש לי איזה חלק שחור כמו מסננת חוץ מהמיכל רשת, מה זה? איפה זה אמור לשבת? לא מוזכר עליו כלום בהוראות, אני תוהה אם זה פשוט חלק שהתנתק מהחלק העליון
ואם זה שבור...
כתוב שכן, לא ניסיתי.
יש של שיאומי, שואב טוב, אבל אם אתה רוצה את זה גם בשביל שטיפה אז אל תיגע בשיאומי!!!יש גם השנה מצבע על שואב רובוטי שוטף עגול באושר עד?
מחפש רובוטי עגול שוטף. מה יש כעת באושר עד ומה המחיר?יש של שיאומי, שואב טוב, אבל אם אתה רוצה את זה גם בשביל שטיפה אז אל תיגע בשיאומי!!!
סתם סוחב סמרטוט....
אני אישית ממליץ על רובורוק...
עקרונית החוק מחייב אחריות שנה,כשקונים שואב באושר עד , יש אחריות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: