תאורת חרום
משתמש סופר מקצוען
תעשה מסגרת ותחייב את הבנק לשלם את הריבית....בינתיים החשבון שלי קצת רעב, וזה עוד לפני העשירי......
תעשה מסגרת ותחייב את הבנק לשלם את הריבית....בינתיים החשבון שלי קצת רעב, וזה עוד לפני העשירי......
כוונתי הייתה לקבל הודעה קולית על משיכת מזומנים ועל עסקה אינטרנטית ומשיכת צ'ק וסכומים גבוהים ויתרה בחשבון.האמת שבדקתי שוב .ואכן ניתן לקבל קוד גם באמצעות שיחה טלפונית.(כך זה אצלי בבנק לאומי בכל אופן)
אבל בכל אופן צריך שהאפליקציה תהיה במכשיר.
כוונתי הייתה לקבל הודעה קולית על משיכת מזומנים ועל עסקה אינטרנטית ומשיכת צ'ק וסכומים גבוהים ויתרה בחשבון.האמת שבדקתי שוב .ואכן ניתן לקבל קוד גם באמצעות שיחה טלפונית.(כך זה אצלי בבנק לאומי בכל אופן)
אבל בכל אופן צריך שהאפליקציה תהיה במכשיר.
מה שמקבלים בעלי טלפון התומך בהודעות כתובות (לא דוווקא חכם)
שיחה קולית ?לי יש את זה ולא בטלפון חכם .
עשיתי את זה בבנק עצמו [לפני המון שנים] שכל פעם שמושכים מהכרטיס או עושים העברה אני מקבלת טלפון שנעשתה העברה.
זה מאד נח !
תקלות של רישומים או תקלה בכספומט, זה דבר שקורה וקל לבנק לוודא את זה כי הם יכולים לראות במאזן שיש כסף מיותר.אצלי היתה תקלה בבנק
החזירו לי את הכסף לאחר כשבוע
המשיכות אצלי לא בוצעו באמת בסניף 411, משום מה זה נרשם ככה בכל המשיכות של כספומטים של פועליםאני גם בפועלים ואצלי יש משיכות שאני כן ביצעתי אך מופיע מס' הסניף 411 (תל אביב) וממש לא משכתי מכספומט זה. המעניין הוא, בכל המשיכות האחרות לא מופיע כלל מספר הסניף בו משכתי. רק ב3 משיכות מסוימות שם מופיע סניף 411.
קצת חשוד שגם אצלי מופיע בדיוק אותו סניף כמו שהופיע אצלך.
השאלה אם זה טעות ברישום כי כמיטב זכרוני הסכומים שנשמשכו היו משיכות שלי...
נכון בד"כ בכפוף להיתר עסקהסתם עיצה טובה לשים כמה שפחות כסף בעו"ש וכל השאר בפר"י או פיקדון אחר .
תמיד נכון.וכמובן לא לאפשר להיכנס למינוס בעו"ש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: