8 ביצים מופרדות
כוס סוכר חד"פ
3 כפות אינסטנט פודינג
חבילת גבינה של 750 גרם (3 קופסאות קטנות)
2 לבנים
כוס חד"פ קמח
1 כף תמצית וניל
להדליק את התנור
להקציף על מהירות הכי גבוהה את הביצים עם הסוכר והפודינג
אחרי שנהיה קצף גבוהה ויפה להחליש את מהירות המיקסר למינימום
ולהוסיף את הקמח הגבינה הלבנים ותמצית הוניל בזריזות
לשפוך לתבנית חד"פ רגילה(A4)
אני מכניסה ליד תבנית אינגליש עם 2 כוסות מים בפנים
לאפות על חום נמוך (150 מעלות) כשעה
כוס סוכר חד"פ
3 כפות אינסטנט פודינג
חבילת גבינה של 750 גרם (3 קופסאות קטנות)
2 לבנים
כוס חד"פ קמח
1 כף תמצית וניל
להדליק את התנור
להקציף על מהירות הכי גבוהה את הביצים עם הסוכר והפודינג
אחרי שנהיה קצף גבוהה ויפה להחליש את מהירות המיקסר למינימום
ולהוסיף את הקמח הגבינה הלבנים ותמצית הוניל בזריזות
לשפוך לתבנית חד"פ רגילה(A4)
אני מכניסה ליד תבנית אינגליש עם 2 כוסות מים בפנים
לאפות על חום נמוך (150 מעלות) כשעה