אומנם ישן, אבל הכנתי וממליצה בחום!!וזה שלי. יוצא מדהים!
בצק בסיס פריך
100 ג= 3/4 כוס א. סוכר
1 מרגרינה
1 א. אפיה
1 ביצה
1 ס. וניל
מערבבים הכול יחד
מקררים במקרר שעתיים(אני לא..)
לעוגיות ריבה:
מרדדים מהבצק עלים, קורצים בצורת פרח(לחצי מהפרחים קורצים עיגול קטן האמצע)
אופים בחום של 180 מעלות כ-10 ד'
על הפרחים המחוררים בוזקים א. סוכר-ליופי.
שמים מעט ריבת קונפיקטורה איכותית במרכז הפרחים השלמים
מצצמידים להם את הפרחים המחוררים, כך שהריבה מתפרסת מעט לצדדים וממלא את החור.