עוגות מקושטות

Ushaya

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
אוטומציה עסקית
עוגת כושי:
1 1/2 מרגרינה
3 כוסות סוכר
5 ביצים
3/4 כוס יין מתוק פשוט
3 כפות קוניאק
3 כוסות קמח
1 א. אפיה
3/4 כפית סודה לשתיה
5 כפות קקאו
1 1/2 כוסות מים רותחים.

מערבבים היטב מרגרינה סוכר וביצים. (אולי אפשר להחליף חלק בשמן, לא ניסיתי, אבל מירב הסיכויים שהעוגה תהיה יותר רטובה).
מוסיפים את שאר המוצרים (כדאי להניח יבשים ולשפוך מעל את הנוזלים כדי שלא כל המטבח יהיה מקומח. חשוב מאוד להכניס את הסודה לשתיה וא. אפיה עם הקמח שיתערב הייטב, אחרת יש 'בועות' מרות בעוגה)

ממלאים תבנית בינונית עמוקה עד שליש מהגובה. אופים בחום בינוני עד שקיסם יוצא יבש.

עוגת מיץ פ. שוקולד:
8 חלמונים
1 כוס מיץ תפוזים (הכי פשוט, של ג'אמפ וכד')
1 כוס שמן
2 כוסות סוכר
3 כוסות קמח
1/2 שקית א. אפיה
50 גר' שוקולד מגורר
8 חלבונים 7 כפות סוכר.

מערבים חלמונים, מיץ, שמן וסוכר ולתערובת אחידה, מוסיפים קמח, א. אפיה ושוקולד מגורר. מקציפים חלבונים עם 7 כפות סוכר ומערבים בעדינות את הכל ביחד.
(אפשר קודם להקציף את החלבונים ואז להוסיף בזהירות את שאר הרכיבים, העוגה קצת פחות גבוהה, אבל גם פחות לכלוך במטבח)
אופים בחום בינוני עד שקיסם יוצא יבש.

לשתי העוגות האלו מעולה קצף לבן מתקשה:
מרתיחים עד להמסה מלאה (סירופ): (לא הולך במיקרו, רק בסיר על אש אמיתית)
2 1/4 כוסות סוכר
3/4 כוס מים
1/2 כפית מלח (כן!)

מקציפים: 4 חלבונים
1 כפית וניל.
כשמתחיל להיווצר קצף טוב, מוסיפים בזהירות את סירופ הסוכר. משאירים את המיקסר להקציף חזק רבע שעה (גם אם נראה שהקצף מוכן קודם), עד שהקצף ממלא את הקערה.
עובדים עם הקצף בזריזות, כי הוא מתייבש באוויר.
שימו לב לא לכסות את הקערה בניילון כדי לשמור על הקצף, אם הסירופ סוכר ששפכתן היה רותח. האדים יהרסו את הקצף.
הקצף מייבש במהלך לילה+, ושומר על העוגה טרייה בפנים.
 

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
ואם כבר הקפיצו עוד משהו יפה שעשתה לאחרונה;)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כבר כתבתי לך שתשלחי אותה לפתח את התחום....
 

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
וואו!!!!!!!
 

בילבי

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עם איזה צנתר עושים את הפרחים הקטנים בתמונה של הפו הדוב ( הפרחים שעוטפים את העוגה )
תודה רבה !!
 

בילבי

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

כחלק מיצרותיה של אחותי !!!
 

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י בילבי;2338561:
עם איזה צנתר עושים את הפרחים הקטנים בתמונה של הפו הדוב ( הפרחים שעוטפים את העוגה )
תודה רבה !!

וואו!!! מוכשרת!

את הפרחים עם צנטר מס'13-16 של וילטון
(הכוכבים הכי קטנים)
 

בילבי

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תודה !!
איפו אפשר לקנות ?
ובקשר לצבעי מאכל הבנתי שיש צבעי מאכל לקצף, לשוקולד !! זה באמת משתנה וצריך לקנות לכל שימוש חברה אחרת ??

תודדהה
 

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י בילבי;2340533:
תודה !!
איפו אפשר לקנות ?
ובקשר לצבעי מאכל הבנתי שיש צבעי מאכל לקצף, לשוקולד !! זה באמת משתנה וצריך לקנות לכל שימוש חברה אחרת ??

תודדהה


הצנטרים בכל חנות ממוצעת של אפיה, וצבעי מאכל המומלצים הם של חברת סער
הם טובים להכל, הם יחסית יקרים בחנויות כ-20 ש"ח אבל אפשר להזמין ישירות מהאתר ואז זה יותר זול
 

נעמי שיר

משתמש רשום
אשמח לדעת איך מציירים את הציור על העודה עם הנייר אפיה והשוקלד, מה השלבים?
 

ריקהמ

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מטטטורףף!!
איזה סבלנות זה, לעשות את זה!!
 

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מדהים! איזו הקפדה ודיוק!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
וואו
לא להאמין שמדובר בסה"כ בנערה.
כשרון מטורף.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  16  פעמים

לוח מודעות

למעלה