וואו @פנינה ריימונד מדהים!
אשמח להבהרה אחת ולתמיד, אני רואה שאת העלית תמונה של ילדה.
מותר/אסור?
@מנהל ai?
מותר/אסור?
@מנהל ai?
אני חושבת שהכללים זהים לכללי פורום צילום, מותר עד גיל 12וואו @פנינה ריימונד מדהים!
מותר/אסור?
@מנהל ai?
בטח ששלך מאושר.אני חושבת שהכללים זהים לכללי פורום צילום, מותר עד גיל 12
תמונה צנועה כמובן.
והמנהל ראה את ההודעה שלי בוודאות [העיר לי על הטקסט ] אז מסתמא שמותר
מי שמדברתותחית שאת!
כנ"ל!מי שמדבר
רק עכשיו אני קולטת שאנחנו בתחרות, הצבעתי לך עוד בהתחלה
בינתיים את מובילה האמת שלא בא לי לזכות, גם באתגר של יום העצמאות אני מקום שני ולא רוצה להיות מקום ראשון... אין לי כוח להעלות אתגר אז מקווה בשבילךיאללה, מי שאהב אשמח לראות את זה
לא מסתכלתבינתיים את מובילה האמת שלא בא לי לזכות, גם באתגר של יום העצמאות אני מקום שני ולא רוצה להיות מקום ראשון... אין לי כוח להעלות אתגר אז מקווה בשבילך
לדעתי את מקום ראשון באתגר יום העצמאותבינתיים את מובילה האמת שלא בא לי לזכות, גם באתגר של יום העצמאות אני מקום שני ולא רוצה להיות מקום ראשון... אין לי כוח להעלות אתגר אז מקווה בשבילך
אתגר מעולה מכל הבחינות תודה רבה!!!!תשמעו חבריה
אתם אלופים
איזה כריכות
אני עם פה פתוח!!!
יום אחד חשבתי מה יקרה אם אזכהתשמעו חבריה
אתם אלופים
איזה כריכות
אני עם פה פתוח!!!
סורי על לקיחת הרעיוןיום אחד חשבתי מה יקרה אם אזכה
וחשבתי על הרעיון הזה לאתגר...
אז כיף שיכולתי להשתתף.
@פנינה ריימונד @ריקי ק. מזכיר לי את המשל על 2 החברים והמלך.בינתיים את מובילה האמת שלא בא לי לזכות, גם באתגר של יום העצמאות אני מקום שני ולא רוצה להיות מקום ראשון... אין לי כוח להעלות אתגר אז מקווה בשבילך
היה על זה דיון... יותר חמוד ומגדיל את הסיכויים לזכותמעניין למה רובן עשו ספרי ילדים?
יותר קל?
לדעתי גם יותר כל לביצוע.מעניין למה רובן עשו ספרי ילדים?
יותר קל?
בגדול-זה הספרים שאני מקריאה לבת שלי ביום יום..היה על זה דיון... יותר חמוד ומגדיל את הסיכויים לזכות
לא עבד לך, את מקום ראשון...בינתיים את מובילה האמת שלא בא לי לזכות, גם באתגר של יום העצמאות אני מקום שני ולא רוצה להיות מקום ראשון... אין לי כוח להעלות אתגר אז מקווה בשבילך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: