חסום בנטפרי...המהדורה באנגלית של הספר "עין בעין" והפעם עם שמו האמיתי של הסופר המדהים יאיר וינשטוק (מ.ארבל).
צפה בקובץ המצורף 1651207
אפשר ZIP?
חסום בנטפרי...המהדורה באנגלית של הספר "עין בעין" והפעם עם שמו האמיתי של הסופר המדהים יאיר וינשטוק (מ.ארבל).
צפה בקובץ המצורף 1651207
אסור להראות תמונה של ספר שיש לי בבית? ואם באשכולות של יד שנייה מראים תמונות של ספרים למכירה? (לפני פסח היו כמה כאלו)זה עלול להיות בעיה של זכויות יוצרים...
אולי במקום לבקש ZIP מכל אחד, פשוט תשלח בקשה לפתיחה, זה אפילו לא עולה נקודות.חסום בנטפרי...
אפשר ZIP?
ואז להתאכזב שזה לא נפתח...אולי במקום לבקש ZIP מכל אחד, פשוט תשלח בקשה לפתיחה, זה אפילו לא עולה נקודות.
@לחם מטוגן איזה סגנון מדהים!אתי מחכה לאבא -רות בייפוסצפה בקובץ המצורף 1651061
פשוט מדהים!!!!!!מי ישמור על העוגיות שלי (מאת אמא של לאהלה) צפה בקובץ המצורף 1650995
באמת יפה, אבל משום מה נראה סוג של העתקה עם איזה שינוי קטן...פשוט מדהים!!!!!!
אפשר לדעת באיזה פלטפורמה עשית את זה?
יעזור שאעלה בזיפ?נטפרי חסמו לי את התמונה, אחרי שבחרתי בפינצטה את הכי צנועה מתוך ה-20% שהם כן פתחו לי, מה עושים?
תודה!!!יעזור שאעלה בזיפ?
תמונה מדהימה, אגב
זה נראה כמו image to imageבאמת יפה, אבל משום מה נראה סוג של העתקה עם איזה שינוי קטן...
תודה רבה! יצרתי את זה באתר- https://lexica.art/apertureפשוט מדהים!!!!!!
אפשר לדעת באיזה פלטפורמה עשית את זה?
את הספר הזה עשיתי באפשרות שיש באתר לעלות סגנון שאת רוצה וכמובן צריך לפרט לו בפרוט ארוך איך בדיוק אני רוצה שזה יראה, אז נכון שאני כתבתי לו כמעט את אותו פרוט של הספר המקורי מכיוון שאהבתי את הסגנון ואת צורת העיצוב וגם רצתי שיזהו את הספר מיד ולכן הוא גם עצב לי בהתאם למקור אך עם שינויים קליםבאמת יפה, אבל משום ה נראה סוג של העתקה ושינוי קטן...
חסום בנטפרי...
באמת סיבה טובה, ובאמת הצלחת בגדול, ממש אהבתי, ולו מהבחינה שזה דומה לאמתירצתי שיזהו את הספר מיד
חסום בנטפרי...
אפשר בZIP?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: