לא מובן השאלה. מה הכוונה הרווח.שלום,
מה הרווח שיש לרוכש במחיר למשתכן במשכנתא?
לדוגמה בסכום של 1.500.000, כמה בערך ההחזר החודשי ל-30 שנה?
סליחה, לא הסברתי את עצמילא מובן השאלה. מה הכוונה הרווח.
משכנתא של 1.5 או חוזה של 1.5
התנאים הנוחים זה מבחינת המימון במקרים מסוימים. אם המשכנתא שלך הוא על מליון. זה כמו כל מליון של זוג צעיר שרוכש דירה <שיש אופציה לקחת חלק מהמשכנתא עם זכאות>סליחה, לא הסברתי את עצמי
מחיר הדירה 1.5 מליון
הון עצמי 500,000
לא מבינה כלום במשכנתאות . השאלה שלי היא כמה יצא תשלום חודשי על משכנתא שניתנת לזכאי, שזכה במחיר למשתכן . (הבנתי שיש תנאים נוחים יותר במקרים אלו)
הרעיון הוא שמקבלים משכנתא על סמך שמאות ולא עפ"י מחיר חוזה, ומכיוון שמחיר החוזה נמוך מאוד אז זה יותר משתלם.סליחה, לא הסברתי את עצמי
מחיר הדירה 1.5 מליון
הון עצמי 500,000
לא מבינה כלום במשכנתאות . השאלה שלי היא כמה יצא תשלום חודשי על משכנתא שניתנת לזכאי, שזכה במחיר למשתכן . (הבנתי שיש תנאים נוחים יותר במקרים
אם אתם מתכננים ללכת ליועץ כדאי ללכת אליו לפני בקשה בבנק.האם יש עניין שאני לא יבדוק באתר של הבנק כמה משכנתא אני יכול לקבל, ורק היועץ משכנתא יבדוק זאת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: