הוא תיקן? הסביר מה היה התקלה?מזמינים טכנאי, ונפרדים מ300 ש"ח.
זה מה שעשיתי
הוא תיקן? הסביר מה היה התקלה?מזמינים טכנאי, ונפרדים מ300 ש"ח.
זה מה שעשיתי
הוא קישר את זה להחלפת מונה?כן, תיקן, אמר שנשרף פיוז או משהו כזה.
אף חשמלאי לא יוכל לקשר תקלה של שריפה פיוז למשהו מסוים, (כמובן אם יש סיבה ברורה כמו קצר חשמלי וכדו' זה משהו אחר) יכול להיות רק השערות, יתרה מכך מסתבר מאוד שהפיוז היה תקול ושרד עד שנגעו בלוח, שזה קורה לעיתים בכל נגיע של חשמלאי,אי אפשר לארגן איזה תביעה ייצוגית?
בעצם אתה אומר. מציאות היא שכמה עברו ונהרסו להם אספקת חשמל. אבל אין לכם איך להוכיח... ממש מעודד את שאר האנשים פה שעדיין לא עברו לעבור....אף חשמלאי לא יוכל לקשר תקלה של שריפה פיוז למשהו מסוים, (כמובן אם יש סיבה ברורה כמו קצר חשמלי וכדו' זה משהו אחר) יכול להיות רק השערות, יתרה מכך מסתבר מאוד שהפיוז היה תקול ושרד עד שנגעו בלוח, שזה קורה לעיתים בכל נגיע של חשמלאי,
לגופו של ענין (תביעה ייצוגית) מודבר בתקלה של החשמלאי באופן אישי ולא של החברה המניידת או חח"י
שנית לא תוכל להוכיח כי לפני זה הכל היה תקין והתקלה נוצר רק אח"כ בנוסף לא תוכל להוכיח כי התקלה קשורה ישירות להחלפה של המונה
אני באופן אישי כחשמלאי, נוטה להאמין כי הפיוזים היו תקולים והחלפה המונה הביאו את קיצו, ואף יתכן שבכך הצילו אתכם מסכנה משמעותית, כמו שאמרתי לעיל כי על כל דייר לפי החוק לבדוק אחד לשנה את הלוח, (אני לא מכיר מישהו שעושה את זה) אבל אם ח"ו קורה משהו התקן לא יהיה לטובתינו
תכליס אין מה לעשות חוץ מלתן באופן עצמאי או ע"י חשמלאי
להחליף פיוז רגיל בבית זה כ"כ קשה, ואולי למניעה אפשר להוריד את הראשי כשמגיעים להחליף מונה.בעצם אתה אומר. מציאות היא שכמה עברו ונהרסו להם אספקת חשמל. אבל אין לכם איך להוכיח... ממש מעודד את שאר האנשים פה שעדיין לא עברו לעבור....
ממש ממש לא איכפת לי שתתבע את חח"י, אני פשוט אומר לך את המציאות, שזה דבר כמעט לא אפשרי, וגם לא נכון כאמור לעיל,בעצם אתה אומר. מציאות היא שכמה עברו ונהרסו להם אספקת חשמל. אבל אין לכם איך להוכיח... ממש מעודד את שאר האנשים פה שעדיין לא עברו לעבור....
זה לא מונע כלל, שוב אין קשר בין החלפת מונה לשריפת פיוז, אגב כאשר מחליפים מונה בכל מקרה מורידים את הראשילהחליף פיוז רגיל בבית זה כ"כ קשה, ואולי למניעה אפשר להוריד את הראשי כשמגיעים להחליף מונה.
תפנה אלי באישי@פזגז חשמל אולי תוכל לעזור לי אני מעונין (ועוד כמה שכנים) לעבור למונה חכם חברת החשמל באו ואמרו שאין קליטה יש לי מה לעשות יש עוד חברות שמחליפים מונה?
אני החלפתי...תכל'ס אם יש לך בעיה בלוח כדאי שתגלה את זה בהקדם לפני שיהיה מסוכן, ואם אין לך בעיה אז לא יקרה לך כלום בהחלפת המונה...
לא קישר.הוא קישר את זה להחלפת מונה?
אין לי אישיתפנה אלי באישי
אני מציע שתרשם בכל חברה שהיא כאשר חוזרים אליך לצורך הצטרפות תציין את הבעיה, ותמשיך רק אם הם נותנים פיתרוןאין לי אישי
אתה מכיר מקרה שחברה חיצונית יצרה קליטה או ביטלה את התירוץ הזה של חח"י?אני מציע שתרשם בכל חברה שהיא כאשר חוזרים אליך לצורך הצטרפות תציין את הבעיה, ותמשיך רק אם הם נותנים פיתרון
לא באופן ספציפי, אבל אני יודע שיש מחויבות של חח"י לחברות ולכן הם יכולים לדרוש בתוקף אם הם מעונינים, ולדעתי חח"י יכולים ואמורים לפתור כל בעיה שיש למונים במסגרת הרפורמהאתה מכיר מקרה שחברה חיצונית יצרה קליטה או ביטלה את התירוץ הזה של חח"י?
אתה אמור לעדכן אותםקיבלנו כבר חשבון חדש מחברת חשמל כולל ההתקנת מונה. ועדיין סלקום לא יצרו איתנו שוב קשר.
אין דרך ליצירת קשר. השארנו מספר להתחברות. חזרו אלינו. העליו איתנו ועידה לחברת חשמל. עידכנו מונה חכם. ומה עכשיו?אתה אמור לעדכן אותם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: