דגים מטיאס לבן הולנדי - דחוף!

הבט

משתמש פעיל
גם אני אשמח מאוד למתכון
איך מכינים סלמון כבוש עם בצל/ברוטב חרדל/מיונז
כמו שמוכרים במעדניות ובצול'נטיות

תודה רבה!!!
 

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
לא יצא לי להכין אבל כך אני הייתי עושה אם הייתי צריך
כמות שווה של חומץ ומים
מלח וסוכר לפי הטעם
2-3 עלי דפנה 3-4 פלפל אנגלי שלם.
זה מגיע לטעם שלו בעיקרון אחרי 2-3 ימים שהוא יושב אבל זה אכיל גם אחרי כמה שעות.

אולי אפילו יותר חומץ ממים
אולי הם יעזרו
@ה. בקר
@תילתן
@shira bira
 

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
לפי מה שאני יודע זה צריך להיות במלח 24 שעות ואח"כ שוטפים את הדג ומוסיפים את הדברים האחרים
מישהו יודע מתכון מדויק?
זה כשהכבישה היא במלח ולזה נראה לי יש מתכון של @יואל ארלנגר - קקטוס לסלמון כבוש
אבל פה הכבישה היא בחומץ
 

ברכה ברלב

משתמש רשום
סלמון כבוש- משרה במלח וסוכר כמות שווה חתיכת דג, טעים להוסיף שמיר קצוץ, אחרי 24 שעות שוטפת חותכת לחתיכות קטנות, מוסיפה בצל קצוץ בגודל רצוי, מערבבת מכסה בשמן ל24 שעות טעים גם פחות שעות. אחרי כן אפשר לערב סלמון בצל מיונז וכו' (ומכירה מתכון שאחרי השריה במלח רק פורסים דק, לא ניסיתי.)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק ד

א לַמְנַצֵּחַ בִּנְגִינוֹת מִזְמוֹר לְדָוִד:ב בְּקָרְאִי עֲנֵנִי אֱלֹהֵי צִדְקִי בַּצָּר הִרְחַבְתָּ לִּי חָנֵּנִי וּשְׁמַע תְּפִלָּתִי:ג בְּנֵי אִישׁ עַד מֶה כְבוֹדִי לִכְלִמָּה תֶּאֱהָבוּן רִיק תְּבַקְשׁוּ כָזָב סֶלָה:ד וּדְעוּ כִּי הִפְלָה יְהוָה חָסִיד לוֹ יְהוָה יִשְׁמַע בְּקָרְאִי אֵלָיו:ה רִגְזוּ וְאַל תֶּחֱטָאוּ אִמְרוּ בִלְבַבְכֶם עַל מִשְׁכַּבְכֶם וְדֹמּוּ סֶלָה:ו זִבְחוּ זִבְחֵי צֶדֶק וּבִטְחוּ אֶל יְהוָה:ז רַבִּים אֹמְרִים מִי יַרְאֵנוּ טוֹב נְסָה עָלֵינוּ אוֹר פָּנֶיךָ יְהוָה:ח נָתַתָּה שִׂמְחָה בְלִבִּי מֵעֵת דְּגָנָם וְתִירוֹשָׁם רָבּוּ:ט בְּשָׁלוֹם יַחְדָּו אֶשְׁכְּבָה וְאִישָׁן כִּי אַתָּה יְהוָה לְבָדָד לָבֶטַח תּוֹשִׁיבֵנִי:
נקרא  8  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה