כמה סילאן? זה לא עשה אותם דביקיים?הכנתי ויצא מושששלללםםםםםםםם!
הוספתי בחצי שעה אחרונה סילאן
נתתי את המתכון לכמה מהמשפחה וכולם ממש התלהבו.
אני הולך לעשות עם המתכון הזה קילו וחצי של חומוס מקסיקני של B&D כמו שהמליצו פה
אם תדעי לומר לי מה המוצלח מבינהם יעזור לי כי לא בא לי לטרוח לחינם...ניסיתי כבר מכל הסוגים, כל פעם מה שיש....
הכי טוב לקנות את ה”ענק” ולהשרות במים לילה / 12 שעות
כןזה יצא רך?
כי אין לי אפשרות השבוע לקנות בחנות פיצוחים, ואיפה משיגים בכל סופר או מכולת או דווקא בחנויות שלהם?
דווקא בחנויות שלהם.זה יצא רך?
כי אין לי אפשרות השבוע לקנות בחנות פיצוחים, ואיפה משיגים בכל סופר או מכולת או דווקא בחנויות שלהם?
אני קונה בד”כ בסופר מה שישאם תדעי לומר לי מה המוצלח מבינהם יעזור לי כי לא בא לי לטרוח לחינם...
תודה
יש שם את הענק או רק את הגדול?אני קונה בד”כ בסופר מה שיש
או חברת כיטוב, או מיה. החבילות שבוואקום
של כיטוב יש לי עכשיו ענק,יש שם את הענק או רק את הגדול?
אם יצא רך מידי זה קשור לכמות המים זה כמו אורז, לא כמו ירקות שלא משנה כמה מים תשימיקניתי השבוע חומוס של אחת החב׳ שכתובות כאן בגלל שלא היתה לי נגישות לחנות פיצוחים, הארבעס היו מ 10 בלילה עד 4 לפנות בוקר בתנור ובסוף... הם קיבלו את הרכות שלהם וגם לא נמס בפה... בשעתיים וחצי הראשונות זה היה על חום 200 מע׳ ואח״כ העלתי ל220 מע׳
והוספתי עוד מים, בסוף התקבלו ארבעס מצוינים, רק שאני לא הולכת לחזור שוב על הטעות הזו אחרי ההצלחה המסחררת שהיתה לי בשבוע שעבר.
ארבעס קונים רק בחנות פיצוחים ולי יש ניסיון עם גרעיני עפולה בהרב כהנמן בבבני ברק, שעתייים וחצי בתנור לפי כל ההוראות וכמו שכתבתי היה לי בשבוע שעבר 900 גר ושמתי 10 כוסות קרטון מים.
אי אפשר להשוות בתוצאה וגם זה שאתמול לקח כ״כ הרבה זמן עד שזה נהיה אכיל ורך וגם לא נמס בפה כמו הארבעס מחנות פיצוחים.
בשני המקרים מדובר על החומוס הענק.
בפעם הבאה אני מתכוונת כן לנסות כמות של קילו חומוס ומתלבטת על כמות המים כי שבוע שעבר זה יצא נורא רך ואולי יותר מידי והבנתי שזה קשור לכמות המים ולכן אני כנראה כן אצמד להוראות בתקווה לתוצאות טובות ומשמחות בעז״ה...
התכוונתי בקטע הטוב דווקא כי כן אהבנו את זה ככה זה בהרבה יותר טוב בלי להשוות בכלל לארבעס שהכנתי אתמול בלילה.אם יצא רך מידי זה קשור לכמות המים זה כמו אורז, לא כמו ירקות שלא משנה כמה מים תשימי
לא קשור לכמות המיםאם יצא רך מידי זה קשור לכמות המים זה כמו אורז, לא כמו ירקות שלא משנה כמה מים תשימי
למשהי יש במקרה מתכון לארבעס שמכינים בתנור?
אחרי הרבה שנים של בישול מוצלח ב"ה בתקופה האחרונה קבלתי מתכון בתנור והוא הרבה יותר מוצלח, ויוצא הרבה יותר טעים ורך.
קילו חומוס [עדיף ענק] מושרה 12/24 שעות
בתבנית חד פעמית גדולה
כפית סודה לשתיה
כפית פלפל שחור
2 כפות סוכר
2 כפות מלח
מים [בערך 9 כוסות, אפשר יותר]
לכסות בניר כסף ולאפות על 200/220 מעלות בערך שעתיים וחצי
מוציאה עם הרשת של התנור שמה על הכיור, עושה חורים בתבנית ואז המים יוצאים לכיור,
תזהרו זה מתחסל....
בתאבון.
יש אולי?יש למישהו מתכון לבובעס? או שזה כמו מתכוני הארבעס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: