כן, כן הילדים אכלו מהעוגות הטעימות, ונותרו בצדדים שיריים.....
כל הפרורים נכנסים לקערה ומתפוררים להנאתם ולהנאתינו.
מכדררים לכדורים טעימים והנה - גם בפרורים נעשה שימוש יעיל וטעים.
המתכון הוא כך, עשיתי מוס שוקולד של אפרת ליבפרויינד שפורסם אי פעם בקטיפה.
ערבבתי עם הפרורים, וכידררתי בציפוי של קוקוס.
מדהים ומיוחד!!!!
החומרים:
250 גרם שוקולד מריר משובח
1/3 כוס שמן
2 כפות קפה מומסות ב2 כפות מים חמים
2 כפות יין
כל זה להמיס בסיר קטן על האש ולערבב עד שהופך לקרם חלק ונעים.
להפריד 5 ביצים-
בקערה נפרדת להקציף 5 חלמונים עם 1/2 כוס סוכר
לאחד את קציפת החלמונים עם השוקולד.
להקציף 5 חלבונים עם 1/4 כוס סוכר
ולאחד עם הקערה עם השוקולד.
עד כאן המוס שהוא מוצלח בפני עצמו כמוס בכוסיות.
וכדי לקבל כדורים טובים ערבבתי את המוס עם הפרורים של העוגה - שמתי במקפיא לחצי שעה בערך כדי שאוכל לכדרר בקלות.
עם ידיים רטובות ליצור כדורים ולעטוף בקוקוס.
בתאבון רב !
כל הפרורים נכנסים לקערה ומתפוררים להנאתם ולהנאתינו.
מכדררים לכדורים טעימים והנה - גם בפרורים נעשה שימוש יעיל וטעים.
המתכון הוא כך, עשיתי מוס שוקולד של אפרת ליבפרויינד שפורסם אי פעם בקטיפה.
ערבבתי עם הפרורים, וכידררתי בציפוי של קוקוס.
מדהים ומיוחד!!!!
החומרים:
250 גרם שוקולד מריר משובח
1/3 כוס שמן
2 כפות קפה מומסות ב2 כפות מים חמים
2 כפות יין
כל זה להמיס בסיר קטן על האש ולערבב עד שהופך לקרם חלק ונעים.
להפריד 5 ביצים-
בקערה נפרדת להקציף 5 חלמונים עם 1/2 כוס סוכר
לאחד את קציפת החלמונים עם השוקולד.
להקציף 5 חלבונים עם 1/4 כוס סוכר
ולאחד עם הקערה עם השוקולד.
עד כאן המוס שהוא מוצלח בפני עצמו כמוס בכוסיות.
וכדי לקבל כדורים טובים ערבבתי את המוס עם הפרורים של העוגה - שמתי במקפיא לחצי שעה בערך כדי שאוכל לכדרר בקלות.
עם ידיים רטובות ליצור כדורים ולעטוף בקוקוס.
בתאבון רב !