המטבח של סימא
משתמש מקצוען
פעם להכין לחם כזה היה מאתגר
להגיע לקרנציות מבחוץ ורך מבפנים כמו בגט היה מסובך
עד שהגיע רון יוחננוב והמציא את השיטה "שקית קוק"
חצי קילו קמח רגיל
כף שמרים יבשים
כפית מלח
300 מיליליטר מים פושרים
כף סוכר
לשים הכל ביחד ונותנים לתפוח כשעתיים
מחלקים את הבצק ל - 2 חלקים ויוצרים צורת כיכר בידיים
מכניסים כל כיכר לשקית קוקי ומתפיחים עוד חצי שעה
סוגרים את השקית בסוגר שמצורף
אופים על 200 מעלות עד שיש צבע יפה
תוספות: גרעינים מכל הסוגים, שושמשום או קימל, אני הוספתי קימל וזה נהדר.
הכי טוב לפרוס את הלחם לאחר האפיה להכניס לשקיות ולהקפיא.
רצוי לקרר את הלחם במקום מאוורר מה ששומר על הפריכות שלו.
להגיע לקרנציות מבחוץ ורך מבפנים כמו בגט היה מסובך
עד שהגיע רון יוחננוב והמציא את השיטה "שקית קוק"
חצי קילו קמח רגיל
כף שמרים יבשים
כפית מלח
300 מיליליטר מים פושרים
כף סוכר
לשים הכל ביחד ונותנים לתפוח כשעתיים
מחלקים את הבצק ל - 2 חלקים ויוצרים צורת כיכר בידיים
מכניסים כל כיכר לשקית קוקי ומתפיחים עוד חצי שעה
סוגרים את השקית בסוגר שמצורף
אופים על 200 מעלות עד שיש צבע יפה
תוספות: גרעינים מכל הסוגים, שושמשום או קימל, אני הוספתי קימל וזה נהדר.
הכי טוב לפרוס את הלחם לאחר האפיה להכניס לשקיות ולהקפיא.
רצוי לקרר את הלחם במקום מאוורר מה ששומר על הפריכות שלו.