דרוש מתכון לאמא שלי יש יום הולדת של גיל עגול, ואני רוצה להכין לך את העוגה הכי טעימה שיש----

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
היחס אצלי שונה כי אני רוצה קרם עמיד יותר לזילוף.
אפשר לייצב גם עם מעט פודינג.
 

חיה בד

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
עוגת עוקץ הדבורה אחת העוגות ל
לא קשה להכנה
טעימה מאדדדדד וווווועם קפה
 

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הבצק עצמו הוא לא קרקר?? (ככה זה נראה...)
 

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הבצק של העוגת מספרים היא לא קרקר? (ככה זה נראה לי...)
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מתי את מעלה לנו תמונה שתתן לנו אמביציות להכין..?

החלטתי על ניסוי...
הכנתי בכמות כפולה,
(אני מכינה בתבנית ענקית, מקמצנת עליה... לא עוזר, כי לא אוכלים פחות, אוכלים כפול...)
והכנסתי תבנית אחת למקפיא כדי לראות איך היא בהקפאה, אז כשאוציא אותה, אצלם בל"נ
 

לא אני

משתמש מקצוען
החלטתי על ניסוי...
הכנתי בכמות כפולה,
(אני מכינה בתבנית ענקית, מקמצנת עליה... לא עוזר, כי לא אוכלים פחות, אוכלים כפול...)
והכנסתי תבנית אחת למקפיא כדי לראות איך היא בהקפאה, אז כשאוציא אותה, אצלם בל"נ
יש!
אין כמוך.
אולי בזכותך היא תבקר גם אצלנו השבוע. (ותתחבר עם הקפה המושלמת. עם התמונות שלך אין מצב לא לנסות גם :) )
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
יש!
אין כמוך.
אולי בזכותך היא תבקר גם אצלנו השבוע. (ותתחבר עם הקפה המושלמת. עם התמונות שלך אין מצב לא לנסות גם :) )

אני ממש מובכת כשאני מעלה את התמונות שלא מעידות על עיסתי המצולמת...
ומסמיקה נוראות כשאני שבה ומציצה בהן.
יום אחד כשאהיה גדולה אולי אתחיל להכין אוכל יפה וטעים, לא רק טעים...
 

noae

משתמש מקצוען
ממליצה בחום על העוגה הזאת:
אמנם לא ממש ממחלקת הרושם, כי היא לא גבוהה, אבל טעימה בטירוף, לא קשה להכנה, ועם קפה.

עוגה יותר מרשימה, ועם רכיבים קצת יותר יקרים, אבל טעימה ממש:
 

לא אני

משתמש מקצוען
אני ממש מובכת כשאני מעלה את התמונות שלא מעידות על עיסתי המצולמת...
ומסמיקה נוראות כשאני שבה ומציצה בהן.
יום אחד כשאהיה גדולה אולי אתחיל להכין אוכל יפה וטעים, לא רק טעים...
לנו מעולה ככה..
תמשיכילהכין דברים טעימים. לצלם אותם תמונות מושלמות.
ולכבד אותנו. (אפשר גם לא וירטואלית דווקא..)
 

הני :)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
יש לקרין גורן מלא דברים בסגנון -יש לה בומב - בסיס קראנץ ומעליו מוסים ב 3 צבעים וגנש מלמעלה (בצורת קערה הפוכה) זה טעים בטירוף גם בגרסת פרווה....
ויש לה גם עוגת בראוניז גבינה ושוקולד שזה סוף הדרך ואי אפשר לסיים לאכול,
אני יחפש את המתכונים בגוגל....
 

הני :)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
זה המתכון של הבראוניז גבינה שוקולד:

מצרכים

תערובת גבינה

בראוניז
המרת מידות ומשקלות
אופן הכנה
  1. מכינים את תערובת הגבינה: מערבבים יחד שני סוגי גבינה עם חמאה מומסת, סוכר, תמצית וניל וביצים.
  2. מעבירים כוס מהבלילה לקערית. מוסיפים קורנפלור לקערית וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים. מחזירים לקערה וטורפים לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד.
  3. מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  4. ממיסים יחד שוקולד וחמאה. בקערה נפרדת טורפים (לא מקציפים) ביצים ושני סוגי סוכר לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד. מנפים יחד לתוך הבלילה קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מערבבים פנימה את האגוזים.
  5. מרכיבים ואופים: מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומשאירים קצוות נייר מבצבצים לחילוץ קל. יוצקים את רוב תערובת הבראוניז לתבנית (שומרים בצד את יתרת התערובת לקישוט). יוצקים בעדינות את תערובת הגבינה על הבראוניז.

  6. בעזרת 2 כפות מפזרים ערמות קטנות מיתרת תערובת הבראוניז מעל הגבינה (אל תנסו למרוח את תערובת השוקולד או ליצור שכבה אחידה - המראה הסופי לא יהיה סימטרי וזה כל הקסם).
  7. אופים כשעה, עד ששכבת הגבינה מתייצבת.
  8. מצננים לחלוטין ומעבירים לשעתיים למקרר (כדי להקל על הפריסה).
  9. שולפים מהתבנית (נעזרים בקצוות נייר האפייה), פורסים לריבועים ומגישים קר או בטמפרטורת החדר. שומרים במקרר.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
שירה בירה
אם אמיר את השמנת בריצ,' ילך טוב?
עם שוקולד לבן פרווה?
לטעמי התוצאה מתוקה מדי (הריצ' מכיל הרבה סוכר) ולא שווה את העבודה כי שוקולד לבן פרווה אינו טעים.
אבל אם את אוהבת ריצ' אז טכנית אפשר.
 

פרונט

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
ממליצה בחום על העוגה הזאת:
אמנם לא ממש ממחלקת הרושם, כי היא לא גבוהה, אבל טעימה בטירוף, לא קשה להכנה, ועם קפה.

עוגה יותר מרשימה, ועם רכיבים קצת יותר יקרים, אבל טעימה ממש:
אכפת לך להעלות לחסומים?
תודה
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
ממליצה בחום על העוגה הזאת:
עוגת דאבל קפה של 'פיית העוגות'
יצאה מאווווד טעימה, אבל בכנות, לא מצדיקה את העבודה.... מלא שלבים, כמה צינונים/הקפאות/אפיות וכו'... והטעם מדהים אבל לא מספיק חלבי.
את העיטור לא הכנתי, אבל יודעת שזה משמעותי לטעם.
 

קבצים מצורפים

  • 20200703_023147.jpg
    20200703_023147.jpg
    1.6 MB · צפיות: 46

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קל

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת מִמַּעֲמַקִּים קְרָאתִיךָ יְהוָה:ב אֲדֹנָי שִׁמְעָה בְקוֹלִי תִּהְיֶינָה אָזְנֶיךָ קַשֻּׁבוֹת לְקוֹל תַּחֲנוּנָי:ג אִם עֲוֹנוֹת תִּשְׁמָר יָהּ אֲדֹנָי מִי יַעֲמֹד:ד כִּי עִמְּךָ הַסְּלִיחָה לְמַעַן תִּוָּרֵא:ה קִוִּיתִי יְהוָה קִוְּתָה נַפְשִׁי וְלִדְבָרוֹ הוֹחָלְתִּי:ו נַפְשִׁי לַאדֹנָי מִשֹּׁמְרִים לַבֹּקֶר שֹׁמְרִים לַבֹּקֶר:ז יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה כִּי עִם יְהוָה הַחֶסֶד וְהַרְבֵּה עִמּוֹ פְדוּת:ח וְהוּא יִפְדֶּה אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל עֲוֹנֹתָיו:
נקרא  41  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה