עוגות/עוגיות כושית! אמיתית! נימוחה! שוקולדית!- וללא מיקסר!

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
יאיי!!!!!!
אני זאת שרציתי תעוגה הכושית כושית באשכול הקודם
סופסוף הגעתי להכין את שלך
ואין מה לומר המתכון המנצח הוא שלך!
אין מילים
הכנתי לשבת, נזללל
הכנתי אותה היום,
הפחתתי מהסוכר, רק 3 כוסות רגילות (לא הייתי מסוגלת ליותר מזה...)
העוגה יצאה מדהימה, בטעם, במרקם ובהכל. (ללא הגנאש מלמעלה)
מושלמת!
היא כבר חצי מחוסלת,
החבאתי עמוק במקרר שישאר משהו לשבת.

אוהבים אצלי בעיקר עוגות בחושות.
כשאני שואלת את הבן שלי איזו עוגה להכין לשבת?, הוא בוחר "טורט שיש",
והפעם בחרנו עוגה שכווולם אוהבים.

תודה
עוגה מדהימה!!!
רכה, נימוחה ועסיסית כמו שצריך!!!
תודה על המתכון!!!
תודה לכולם על התגובות והשיתופים באישי ובאשכול
שמחתי מאוד!
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
יש לי בעיה...!!
אני אוהבת עוגות כושיות, אבל כושיות כושיות ממש, לא יודעת אפילו מה בדיוק אני אוהבת בהן...
המשפט הזה רצד לי בעין לא מזמן כאן בפורום...
אז אלייך ולעוד הרבה "בעיתיות " כמוך וכמוני, אגלה לך מה את בדיוק אוהבת בהן...
את אוהבת את המרקם, את העסיסיות, את הטעם העשיר, את השוקולדיות הנימוחה,
את --- פשוט אוהבת את הכושית האמיתית , המקורית, המשובחת !!
אז למרות החותים שפוגעים בייבוא דברים לארץ מייבאת לכם את המתכון הסודי שלי היישר מכוש לכושית אמיתית ...
אז אם את גם מאלו שאוהבים אוכל אמיתי, משובח, עסיסי ומושקע כמו שאני יוצרת באוכל שאני מכינה לאנשים, את תאהבי את המתכון הזה גם...
הנה לכם המתכון שלי , נכון רק שלישי היום אבל תכינו אותה , תצפו את הגנאש מלמעלה ותצפו בהתרגשות כבר לשבת המלכה ששוב תבוא..
תודה לך ד' על המתנה!


מראש מחממים תנור על 160 מעלות

החומרים:
7 ביצים L
4 כוסות סוכר(נכון, זה המון , לא אמרנו עוגה בריאה אלא עוגה כושית אמיתית .)
2 כוסות קקאו הולנדי מהזן המשובח והכהה
4 כוסות קמח( אפשר 80%)
1 ו-1/2 כוס יין מתוק
1 ו- 1/2 כוס שמן
מעט רום
מעט תמצית וניל
2 א. אפייה
2 כפיות סודה לשתיה
1 ריצ'- קצפת צמחית
2 כפות מלית אוכמניות- לבחירה!

לציפוי:
1 ריצ'
3 חבילות שוקולד מריר

הוראות הכנה לעוגה:
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה עם מטרפה עד למרקם חלק ,
את הסודה לשתיה יש לשים אחרון ומיד להכניס לתנור למניעת תסיסה של העיסה.
על ניר אפיה מעט משומן בתבנית חד"פ גדולה (גודל תנור ) שופכים את העיסה
ואופים כ-1/2 שעה עד 40 דקות ( תלוי בתנור )עד להתייצבות מלאה!- תעקבו אחר האפייה אל תתקבעו לזמן שרשמתי
יש לנעוץ קיסם לראות שלא רטוב /נוזלי אך בהחלט לח ושוקולדי .העוגה יוצאת גבוהה ויפה ונשארת לחה ונימוחה !

הוראות הכנה לציפוי:
להמיס על אדים /במיקרוגל/לחמם על להבה נמוכה עד להמסה- שלא יישרף!
לאחר מעט צינון של העוגה שופכים את השוקולד על העוגה ,
בעזרת נענועים קלים להשטיח את השוקולד כשי להשאיר מרקם חלק ונוצץ!
יש לקרר היטב ואז לחתוך ומהר להקפיא לשבת המלכה!
המלצה- לחמם את העוגה ולהגיש לצד כדור גלידת וניל משובחת !





צפה בקובץ המצורף 1546334
תודה על המתכון!!!
אני כבר כמה שנים עושה עוגות שוקולד מכל המינים והסוגים, מעולם לא יצאה כזו טובה, ועוד בלי מיקסר! ממש כמה דק' הכנה

תודההההההה
 

syl

עיצוב דיגיטל ופרינט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
מתכון מעולה ממש!
הכנתי לשבת ויצא מושלם!
 

פתי

משתמש חדש
אם אני מכינה במיקסר ידני לשים את כל החומרים אחד אחרי השני?
ואין לי יין מתוק האם תירוש גם טוב או משהו אחר?
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
אם אני מכינה במיקסר ידני לשים את כל החומרים אחד אחרי השני?
ואין לי יין מתוק האם תירוש גם טוב או משהו אחר?
אם כבר אז תקציפי ביצים שלמות 2-3 דקות ואז תוסיפי סוכר ושאר חומרים במהירות נמוכה
לא הייתי מחליפה את היין המתוק , ואם ממש אין לך ברירה שימי מיץ תפוזים ומעט רום במקום
 

אאי

משתמש פעיל
אני רוצה להכין לעוגת יום הולדת 2 עוגות עגולות בקוטר של 25 ס"מ בערך, מה הכמות לכל עוגה?
חייבים את הגנאש? אני רוצה לשים מעל קצפת לבנה
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
יש לי בעיה...!!
אני אוהבת עוגות כושיות, אבל כושיות כושיות ממש, לא יודעת אפילו מה בדיוק אני אוהבת בהן...
המשפט הזה רצד לי בעין לא מזמן כאן בפורום...
אז אלייך ולעוד הרבה "בעיתיות " כמוך וכמוני, אגלה לך מה את בדיוק אוהבת בהן...
את אוהבת את המרקם, את העסיסיות, את הטעם העשיר, את השוקולדיות הנימוחה,
את --- פשוט אוהבת את הכושית האמיתית , המקורית, המשובחת !!
אז למרות החותים שפוגעים בייבוא דברים לארץ מייבאת לכם את המתכון הסודי שלי היישר מכוש לכושית אמיתית ...
אז אם את גם מאלו שאוהבים אוכל אמיתי, משובח, עסיסי ומושקע כמו שאני יוצרת באוכל שאני מכינה לאנשים, את תאהבי את המתכון הזה גם...
הנה לכם המתכון שלי , נכון רק שלישי היום אבל תכינו אותה , תצפו את הגנאש מלמעלה ותצפו בהתרגשות כבר לשבת המלכה ששוב תבוא..
תודה לך ד' על המתנה!

מראש מחממים תנור על 160 מעלות

החומרים:
7 ביצים L
4 כוסות סוכר(נכון, זה המון , לא אמרנו עוגה בריאה אלא עוגה כושית אמיתית .)
2 כוסות קקאו הולנדי מהזן המשובח והכהה
4 כוסות קמח( אפשר 80%)
1 ו-1/2 כוס יין מתוק
1 ו- 1/2 כוס שמן
מעט רום
מעט תמצית וניל
2 א. אפייה
2 כפיות סודה לשתיה
1 ריצ'- קצפת צמחית
2 כפות מלית אוכמניות- לבחירה!

לציפוי:
1 ריצ'
3 חבילות שוקולד מריר

הוראות הכנה לעוגה:
מערבבים את כל החומרים בקערה גדולה עם מטרפה עד למרקם חלק ,
את הסודה לשתיה יש לשים אחרון ומיד להכניס לתנור למניעת תסיסה של העיסה.
על ניר אפיה מעט משומן בתבנית חד"פ גדולה (גודל תנור ) שופכים את העיסה
ואופים כ-1/2 שעה עד 40 דקות ( תלוי בתנור )עד להתייצבות מלאה!- תעקבו אחר האפייה אל תתקבעו לזמן שרשמתי
יש לנעוץ קיסם לראות שלא רטוב /נוזלי אך בהחלט לח ושוקולדי .העוגה יוצאת גבוהה ויפה ונשארת לחה ונימוחה !

הוראות הכנה לציפוי:
להמיס על אדים /במיקרוגל/לחמם על להבה נמוכה עד להמסה- שלא יישרף!
לאחר מעט צינון של העוגה שופכים את השוקולד על העוגה ,
בעזרת נענועים קלים להשטיח את השוקולד כשי להשאיר מרקם חלק ונוצץ!
יש לקרר היטב ואז לחתוך ומהר להקפיא לשבת המלכה!
המלצה- לחמם את העוגה ולהגיש לצד כדור גלידת וניל משובחת !




נראה מעולה אבל אפשר חצי כמות חומרים?​
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
וואו , העוגה נראת סוף הדרך
באסה , כל העוגות כושיות שניסיתי עד היום להכין - אפילו שעל חלקן אמרו לי שהן מדהימות ורכות , תכל'ס הן יצאו נמוכות ודחוסות
אולי ש מי מכאן שמבינה באפיה ויודעת לומר למה העודה צונחת ומתנמחת והמרקם יוצא דחוס ולא טעים?
בקשר למרקם אין לערבב מדי זה עושהמרקם דחוס​
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
אני רוצה להכין לעוגת יום הולדת 2 עוגות עגולות בקוטר של 25 ס"מ בערך, מה הכמות לכל עוגה?
חייבים את הגנאש? אני רוצה לשים מעל קצפת לבנה
יכולה לחלק את העיסה הנל לשתי תבניות עגולות
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
ממש לא יכולה לשים
אני רוצה להכין לעוגת יום הולדת 2 עוגות עגולות בקוטר של 25 ס"מ בערך, מה הכמות לכל עוגה?
חייבים את הגנאש? אני רוצה לשים מעל קצפת לבנה
ממש לא ניתן לשים כיד הדמיון הטובה והמתאימה עבורכם
 

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום

שפעל'ה - קייטרינג

קייטרינג בוטיק לאירועים ומוסדות
מנוי פרימיום
איזה חברה של קקאו מומלץ להשתמש שיצא כהה?
אני אוהבת את הקקאו הכהה מאוד ובדר"כ זה בחברות היותר זולות אפילו ..כמו קדמה /דרומה ולאו דווקא עילית או דומיו
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה