אני גם אשמח לדעת.איך מנקים את סימני הטיפות של הקרמיקה באמבטיה? (כאלה שרואים כשמסתכלים בזוית של אור)
ניסיתי המון חומרים,ואין לי כח לשפשף חזק,
אין איה חומר פלא?
יש את מבריקל הפלא, ספוג אלוף לכאלה דברים ללא צורך בתכשיריםאני גם אשמח לדעת.
ניסתי המון חומרים עם שפשוף חזק ולא ירד...
אני כמעט כבר מתייאשת
את כל הלמעלה את מנקה עם מגבון יוצא שם המון אבקכמו התבניות....
אני מרססת אותו מכל הכיוונים ומשאירה סגור כל הלילה בבוקר נשאר רק לאסוף את המים ה"שחורים" ואולי עוד טיפונת שיפשוף קל וזהו!!!!!!!!!!
הבו רעיונות איך מנקים מזגן (בתוכו להוציא את כל האבק שהצטבר)
הלמעלה גם עמוס אבק אבל אאפ להוציא אז רק ניקוי עם מגבונים רטוביםמוציאים את הפילטרים ושוטפים עם מים. מייבשים היטב ומחזירים למקום.
אחרי שזה נקי ונשאר רק סימני מים מבריקים עם חומר להברקת חלונות ומנגבים עם נייר מגבת או מגבת יבשה לגמריאיך מנקים את סימני הטיפות של הקרמיקה באמבטיה? (כאלה שרואים כשמסתכלים בזוית של אור)
אין איה חומר פלא?
מאד לא בריא שהילד נושם את זה(לא יודעת מה לגבי אחרי הכביסה-אם הכל יורד)דחוף
איך מנקים מזרון של עגלת אמבטיה שפשוט מפוצץ בכתמי עובש?
אנטי קלאק אמור להוריד את כל הסימני אבנית שיש [נטיפים של מים שהתיבשו]איך מנקים את סימני הטיפות של הקרמיקה באמבטיה? (כאלה שרואים כשמסתכלים בזוית של אור)
אין איה חומר פלא?
זה מצריך שלושה ימים ללא מזגןהבו רעיונות איך מנקים מזגן (בתוכו להוציא את כל האבק שהצטבר)
מכבסים דבר ראשוןדחוף
איך מנקים מזרון של עגלת אמבטיה שפשוט מפוצץ בכתמי עובש?
לדעתי כדאי קודם לעבוד על הכתמים.מכבסים דבר ראשון
נשמע לא בטיחותי בעלילזה מצריך שלושה ימים ללא מזגן
מוציאה מהשקע
ולוקחת צינור מים של גינה - עם זרם חזק
ופשוט משפירצה, רואה את כל הגורה היוצא
וכל החדר מתרטב
אחרי שלושה ימים הוא מתייבש גם מבפנים ואז מדליקה- ממש כמו מזגן חדש
כמעט החלפנו את המזגן "כי הוא לא עבד"
גם טכנאי יעשה אותו דבר, ההבדל שטכנאי ייקח 400 שקל, כמו שכבר אמרו, דבר ראשון, לנתק את המזגן מהשקע, לפתוח את כל הפלסטיקים של המזגן (כולל לפתוח ברגים) עד שיראו רק את הסוללה (הצינורות גז מעל התריס) ולשטוף הכל עם זרם חזק, עד שיוצא מים נקיים, להיזהר על צד ימין, איפה שהאלקטרוניקה והפיקוד של המזגן, להשאיר כמה ימים בלי לחבר לשקע ואפשר להמשיך רגיל בחייםנשמע לא בטיחותי בעליל
הטכנאי עשה לנו את זה רגע לפני שקנינו מזגן חדשזה מצריך שלושה ימים ללא מזגן
מוציאה מהשקע
ולוקחת צינור מים של גינה - עם זרם חזק
ופשוט משפירצה, רואה את כל הגורה היוצא
וכל החדר מתרטב
אחרי שלושה ימים הוא מתייבש גם מבפנים ואז מדליקה- ממש כמו מזגן חדש
כמעט החלפנו את המזגן "כי הוא לא עבד"
זה טוב גם לכיריים אינדוקציה?לא זה ולא זה..
זה ספריי פשוט שעולה בסביבות 10 שקל בכל סופר.
של חברת אסטוניש ויש כל מיני-לאמבט, לתבניות תנור, לברזים.
אני קונה רק למטבח ועושה איתו הכללללללללללללל. המטבח שלי נוצץ כל השנה בזכותו. מוצר פצצה
אני עושה צילום מסך אולי זה יפתח-
צפה בקובץ המצורף 1612974צפה בקובץ המצורף 1612974
מישהי?זה טוב גם לכיריים אינדוקציה?
א. כמו שכתבו להיזהר מאוד על המערכת הפיקודית!!!גם טכנאי יעשה אותו דבר, ההבדל שטכנאי ייקח 400 שקל, כמו שכבר אמרו, דבר ראשון, לנתק את המזגן מהשקע, לפתוח את כל הפלסטיקים של המזגן (כולל לפתוח ברגים) עד שיראו רק את הסוללה (הצינורות גז מעל התריס) ולשטוף הכל עם זרם חזק, עד שיוצא מים נקיים, להיזהר על צד ימין, איפה שהאלקטרוניקה והפיקוד של המזגן, להשאיר כמה ימים בלי לחבר לשקע ואפשר להמשיך רגיל בחיים
יש בעליאקספרס שקית כזו שמלבישים על המזגן ויוצא צינור לניקוז/דלי, זה חוסך את ''כל החדר מתרטב''
ק''שAc ערכת ניקוי מזגן ניקוי תיק עם ניקוז צינור Ac מנקה עמיד למים מיזוג אוויר כביסה סט מזגן כלים - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: