אני בדיוק ניקיתי את החלון עם סקוטצ הפלא והוא ממש שרט את החלוןבדיוק עם הספוג הנ"ל.
זה מה שעשיתי.
וכמובן שעדיף להוציא את החלונות ולתת שטיפה הגונה באמבטיה. זה מרכך את המלט ו80% יורד בלי צורך בשפשוף.
אז תיזהרו עם זה
אני בדיוק ניקיתי את החלון עם סקוטצ הפלא והוא ממש שרט את החלוןבדיוק עם הספוג הנ"ל.
זה מה שעשיתי.
וכמובן שעדיף להוציא את החלונות ולתת שטיפה הגונה באמבטיה. זה מרכך את המלט ו80% יורד בלי צורך בשפשוף.
קניתי את ספוג הפלא,בדיוק עם הספוג הנ"ל.
זה מה שעשיתי.
תודהרשתות של תנור:
להשרות לילה באמבטיה עם מים וכוס אבקת כביסה.
מתנקה בשפשוף קליל.
גם את התבניות אפשר באותה שיטה?רשתות של תנור:
להשרות לילה באמבטיה עם מים וכוס אבקת כביסה.
מתנקה בשפשוף קליל.
חייבת לנסות!!!!!!!!!!!!!מסתבכת כבר תקופה,
אולי למישהו יהיה פתרון
יש לי בשירותים מבפנים כתמים -
ניסיתי אקנומיקה ולא עוזר....
ניסיתי.גם את התבניות אפשר באותה שיטה?
חייבת לנסות!!!!!!!!!!!!!
לרוקן את המים בעזרת כוס..
לשפוך בקבוק של חומצת מלח תעשייתית 30% והמתיני כחצי שעה! שפשפי עם מנקה האסלות מעט ותורידי את המים והפלא ופלא! הכל לבן מצוחצח!
עד שלא עשיתי - לא האמנתי!!!!!!!!1
(קונים מחנויות של טמבור/בנייה) - חומר מסוכן! שימי לב שאין ילדים באזור!
ארונות מטבח, שולחן מטבח, שיש, קרמיקות, פח, כיריים.אני רואה שיש כאן התלהבות מאוד גדולה מאסטוניש למטבח,
האם ניתן לרכז בהודעה אחת כל מה שאפשר לעשות עם החומר הזה,
תודה.
תנסי 'למחוק' עם מחק לבן כמו שמוחקים עיפרון על דף.ביח"ד - נהיה לי שחור על הקירות מהנרות של חנוכה (הפתילות היו ארוכות מידי)
די מסובך לסייד יח"ד של 20 מטר
יש איך להוריד?
ניסיתי עם מטלית ומים - רק מורח עוד יותר על הקיר
אשמח לעצות (אם יש דרך בכלל...)
אסטוניש מטבח או תרסיס לניקוי דבק של tnx. (לכאורה כל תרסיס ניקוי להורדת דבק / מדבקות יעבוד)איזה אשכול מבורך!!
אולי יש לכם רעיון לניקוי סימנים של דבק על פורמיקה
אני מנקה עם רסס נגב ומגבונים.אז איך בכל זאת מנקים את המיקרוגל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: