לשלם 45 ש"ח רק על זה שאיזו מכונה מטופשת, הורידה לי איזשהו דירוג, רק בגלל שהיו לי מינוסים של כמה שקלים?
הדוחו"ת הללו שווים רק אם הם בחינם.
לשלם 45 ש"ח רק על זה שאיזו מכונה מטופשת, הורידה לי איזשהו דירוג, רק בגלל שהיו לי מינוסים של כמה שקלים?
בקפטן קרדיט רואים באותו חודש את ירידת הדירוג.אמר לי איזה יועץ משכנתא ש BDI זה משפיעה רק אחרי חודשיים
לכאורה כן, אבל אז נכנסים לבעיות הלכתיות.אגב2, מעולם המינוס לא היה יותר מכמה מאות, כך שמסגרת עו"ש בסיסית של 5K ש"ח, מכסה אותי לחלוטין מהבחינה הזו. אם ובמידה ואעשה מסגרת, זה יפתור את הבעיה, ויעלה את הדירוג?
בשביל זה יש היתר עיסקה. תודה.לכאורה כן, אבל אז נכנסים לבעיות הלכתיות.
מי שרוצה לקחת משכנתא או הלוואה או שהוא רוצה למפות מדוייק את החובות והתשלומים שלו זה ההשקעה הכי טובה וזולה שהוא יכול לקבללשלם 45 ש"ח רק על זה שאיזו מכונה מטופשת, הורידה לי איזשהו דירוג, רק בגלל שהיו לי מינוסים של כמה שקלים?
הדוחו"ת הללו שווים רק אם הם בחינם.
לא לכאורה אלא בפרוש כן.לכאורה כן, אבל אז נכנסים לבעיות הלכתיות.
אתה לא יודע לבד כמה המשכנתא שלך?מי שרוצה לקחת משכנתא או הלוואה או שהוא רוצה למפות מדוייק את החובות והתשלומים שלו זה ההשקעה הכי טובה וזולה שהוא יכול לקבל
לא לכולם בפרוג יש אפליקציות.אתה לא יודע לבד כמה המשכנתא שלך?
אתה לא יודע לבד אם חזר לך פעם צ'ק או הוראת קבע?
ואגב, איזה מידע יש שם יותר ממה שאני יודעת עצמאית?
ולחילופין, איזה מידע יש שם יותר מקפטן קרדיט החינמית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: