אז למה דירוג האשראי שלי כה נמוך?חוץ מהריביות עד לזמן של בערך חודשיים זה לא משפיע על בי די הי לפחות חודשיים או חודש
אז למה דירוג האשראי שלי כה נמוך?חוץ מהריביות עד לזמן של בערך חודשיים זה לא משפיע על בי די הי לפחות חודשיים או חודש
זה לא אמור להיות בדרך כלל לפחות עד 80 יוםאז למה דירוג האשראי שלי כה נמוך?
לא הבנתי מה אין לך אשראי שירד לו הדירוג בכלל ?אז מה בעצם יכול לגרום להורדת דירוג האשראי?
גם באפליקציה היה כתוב שזו הבעיה היחידה. חריגה של 160% ממסגרת האשראי.. וזה בולשיט, כי אין לי בכלל מסגרת, ולכן כל מינוס קטן, מבהיל את המערכת, ובפרט שאני מכסה את המינוס תוך יום-יומיים במקסי'..
מה תכלס?
כי אין לי בכלל מסגרת,
המערכת של הדירוג אשראיאגב, מדובר בחשבון עו"ש עם הכנסות גבוהות מאוד!!
@הון וביתבס"ד
יש לי חשבון שמתנהל ב"ה תקין כ-5 שנים, ולצערי הוראת קבע שבד"כ יורדת ב-18 ירדה ב-16, ז"א אתמול בחצות, זה גרם לי לחריגה של 250 ש"ח, (אין לי מסגרת עו"ש) תפשתי את החריגה היום בצהרים ומיד סתמתי את הבור.
השאלה היא האם יש לזה משמעויות מבחינת דירוג האשראי, ואם כן אז האם יש דרך לתקן את זה כי הסיבה היא טכנית לחלוטין (הבנק יכול לראות שבחודשים הקודמים החיוב היה ב-18)
תודה רבה לעונים
אוקי. מובן.המערכת של הדירוג אשראי
לא מתעניינת ולא מתחשבת בהכנסות או בנכסים
אלא אך ורק במחויבויות ובעמידה בתשלומים.
שאלה טובה מאוד.אוקי. מובן.
ואיזה "אי עמידה" במחוייבויות ותשלומים גורמת להורדת הדירוג?
מעולם לא חזר לי אשראי. מעולם לא חזרה לי משכנתא. מעולם לא חזר או סורב צ'יק.
הדבר היחיד שיש לי בחשבון אלו מינוסים קטנטנים של כמה מאות, וליום-יומיים במקסי'..
זה לבד מוריד ככה את הדירוג?
הכל נכון חוץ מהקטע המצוטט אם הוא עומד בתשלומיםעודף כ''א או עודף חשבונות בנק
מורידים את הדירוג של האדם.
זה מה שאמרו ליהכל נכון חוץ מהקטע המצוטט
הכל נכון חוץ מהקטע המצוטט אם הוא עומד בתשלומים
@כסא נח לא טעית!זה מה שאמרו לי
אולי טעיתי או הוטעיתי.
התנצלותי.
זה לא סיבה להורדת דירוג.וגם כי יש לי קשר לעמותה...
אז אני הראיה שאין במערכת הזו שום היגיון!@כסא נח לא טעית!
עודף חשבונות בנק מוריד דירוג, גם אם עומדים בתשלומים, ולא נכנסים למינוס.
כ"א לא.
אחד הדברים שחשוב להבין במערכת -
היא לא פועלת רק לפי ההיגיון - אלא לפי נתונים סטטיסטים, שברוב הפעמים אכן עונד מאחוריהם הגיון.
והסטטיסטיקה מוכיחה - שאלה שיש להם חשבונות בנק רבים, נוטים לבלגן שבעקבותיו חריגות, ניצולי מסגרת, וגם חזרות של הו"ק.
כמו שכתבו למעלה, חריגה מהמסגרת בחשבון אפילו בקצת היא אחד הגורמים הכי חזקים להורדת דירוג האשראי, והוא לא קשור לבנק הפועלים אלא למערכות שאוספות את נתוני האשראי כמו קפטן קרדיט.אז אני הראיה שאין במערכת הזו שום היגיון!
יש לי בסה"כ 2 חשבונות, שניהם אגב בפועלים ובאותו הסניף, באחד הוא תמיד בפלוס, והשני גם כן בפלוס, חוץ משעות בודדות מידי פעם של מינוסים של שקלים בלבד. ומעולם לא חזר לי ציק משכנתא הו"ק. אין לי שום כתם בכלום. ודירוג נמוך. יש לך הסבר המניח את הדעת?
וכמו שכתבו למעלה כמה וכמה פעמים, שחריגה של שקלים ולכמה שעות, לא עושה כלום. אז כנראה שלא תמיד הכותבים צודקים.כמו שכתבו למעלה, חריגה מהמסגרת בחשבון אפילו בקצת היא אחד הגורמים הכי חזקים להורדת דירוג האשראי, והוא לא קשור לבנק הפועלים אלא למערכות שאוספות את נתוני האשראי כמו קפטן קרדיט.
אני לא התבססתי רק על מה שכתבו כאן, אלא בעיקר על מה שישראל גוטמן מלמד בתכנים שהוא מוסר.וכמו שכתבו למעלה כמה וכמה פעמים, שחריגה של שקלים ולכמה שעות, לא עושה כלום. אז כנראה שלא תמיד הכותבים צודקים.
אז זה מוכיח שהמערכת הזו נטולת הגיון בסיסי מינימלי.אני לא התבססתי רק על מה שכתבו כאן, אלא בעיקר על מה שישראל גוטמן מלמד בתכנים שהוא מוסר.
והמקרה שלך מוכיח שחריגה הכי קטנה משפיעה על הדירוג.
באם הייתה מסגרת אשראי- הדירוג לא היה יורד כ"כ.מינוס אומלל של מאה שקל ל15 שעות, עושה כזה כתם על בעל החשבון, כשמדובר בחשבון עו"ש פנטסטי? זה לא היגיון!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: