משתמש Pרוג
משתמש צעיר
אולי יש לך איזה שכנה שהיא גם אחות?
ואת מספיק קרובה אליה רגשית..?
ואת מספיק קרובה אליה רגשית..?
יש לך סרטונים לשלוח לי?בלת"ק
יש שיטה שקוראים לה "חשיפה הדרגתית"
אם אתה מפחד ממשהו שבוודאות הולך לבוא לזה זה נועד
במקרה דנן השיטה היא כמו צפייה בסרטונים של הזרקות או החזקת מזרק ביד.
אני יודעת שיש מתנדבות בתחום(אחיות בתפקידן ולא רק)גם לפוריות?
יש לי פחד להזריק לעצמי. יש טיפול פסיכולוגי לדבר כזה?
אני אשמח מאוד יש לך פרטים על זה?אני יודעת שיש מתנדבות בתחום(אחיות בתפקידן ולא רק)
שאולי יכולות לעזור לך עם זה.
יש לך איך לפנות אליי באישי? אולי אוכל לעזור לך בכלל.אני אשמח מאוד יש לך פרטים על זה?
ראיתיתגידי לי שראית
את אומרת מידע? כי ברונר אמר לי שאי אפשר
את יכולה לשלח לי הודעה פרטית?
מידעהבנתי שעדיף שלא אם לא יהיה ברירה זה מה שנעשה
ראיתימידע
על חברה (קלקסן אחרי לידה), ביררתי מולה את הפרטים, את יכולה לכתוב לי למייל ואתן לך את שם הרב (מו"ץ ליטאי מחיפה)
הוא לא אמר שרק אם אין ברירה (ברור שמלכתחילה עדיף שלא אבל אם מגיעים לשאול אותו כנראה שזה נקרא שאין ברירה)
בכל מקרה היא כתבה שבהתחלה אין אומץ אבל אח"כ למדה לעשות לעצמה וממליצה לך גם לנסות.
בשורות טובות
(תסמני שראית שאמחק את המייל)
בדרך כלל יש סרטונים של היצרן שמראים איך בדיוק לתפעל את המזרק ואיך להזריק. על האריזה / בעלון של התרופה אמורים להיות פרטים איך למצוא את זה.יש לך סרטונים לשלוח לי?
תודה לכל העוזרות
אם את ממודיעין עילית, יש לי שכנה שמזריקה למי שצריך.ראיתי
תודה
אם את לא צריכה קלקסן, חבל שתילחצי מהתיאורים באשכול.גם לפוריות?
יש לי פחד להזריק לעצמי. יש טיפול פסיכולוגי לדבר כזה?
אני לא צריכה קלקסן...אם את לא צריכה קלקסן, חבל שתילחצי מהתיאורים באשכול.
זריקות לפוריות ממש לא כואבות אחרי שמתרגלים, נהפך לחלק מהשגרה.. בשונה לחלוטין מקלקסן (שאין לי צורך לפרט עליו, הפחידו מספיק..)
טיפול פסיכולוגי יכול להרגיע באופן כללי לחץ וחרדה.
הייתי ממליצה לכתחילה לנסות להזריק לבד. כשאת שולטת על הסיטואציה את יודעת בדיוק מה את מרגישה, באיזה עוצמה ללחוץ, מתי לעצור וכו'
בחיטוי עם אלכוהול זה כך, אבל, לי אחות אמרה שמספיק לחטא עם מים וסבון- כך שלא שורף בכלל.מנסיון שלי, אחרי חיטוי לחכות כמה שניות שיתיבש כי אחרת הדקירה קצת שורפת.
איזה אנשים צדיקים יש בעולם..!אם את ממודיעין עילית, יש לי שכנה שמזריקה למי שצריך.
וגם אני יכולה לעזור לך בשמחה.
אני לא חושבת שזו בחירה שלהן. זה חלק מהעבודה... פשוט תקבעי תור ותגיעי. ואולי תמצאי מרפאה או אחות שלא עושות לך פרצופים.הם לא מסכימות כל יום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: