שלום וועג - זמר טוב
אני אישית פחות אהבתימה עם אריק דביר?
לדעתי הוא מההכי טובים
כןומהזמרים שאתה כתבת- נראה לי אבי אילסון וסוסנה
בזה אני חולק כי בכול אופן אצלנו בישיבה אתה בוחר את הזמר שאתה רוצה והתת סוגר לך את הזמר לפעמים התזמורת משתנה כי לא תמיד שתיהם פנוייםחוץ מזה, שסגירת הזמר (לחתונה) בדרך כלל עובר דרך הת"ת של הישיבה בה לומד הבחור, כך שבאיזה שהוא מקום זה לא כל כך משנה, מה הגולשים של פרוג המליצו להורים
אני כותב את זה בתור אחד שמכיר איך המערכת עובדת.
גם אני כותב לכם בתור אחד שמכיר את המערכתאני כותב את זה בתור אחד שמכיר איך המערכת עובדת.
בזה אתה צודק גם אני כתבתי לפני זה שכול ישיבה והסגנון שלהכל אחד והזמר שהוא מתחבר.
כמו שלא שואלים פה לאיזה ישיבה לשלוח את הבן - כי כל אחד ומה שמתאים לו,
אותו דבר זמרים - כל אחד מגיע עם הסגנון שלו. זה שגולשים בפרוג אוהבים זמר מסויים, לא אומר שאתה תאהב אותו.
במיוחד כשהזמרים שרובם פה כותבים הינם זמרים שלוקחים ממש יקר, לא משהו לשאול עליו בפורום, שבו אף אחד לא מכיר את השני.
זה עוד הגיוני, אבל וודאי שלא ההורים של הכלה.אצלנו בישיבה אתה בוחר את הזמר שאתה רוצה והתת סוגר לך את הזמר
בזה אתם צודקים במאה אחוזים אני לא מבין את הצד של הכלה שמחליטים איזה זמר כי מי שעושה את כול השמח זה החברים של החתן עושים לכן שהחתן סוגר תזמורת הוא יודע מה יתאים לישיבה אבל הורים של הכלה זה לא מובן ליזה עוד הגיוני, אבל וודאי שלא ההורים של הכלה.
התקשרה אלי פעם אמא של כלה ושאלה אותי כמה אני לוקח לחתונה, ואמרתי לה שאם היא רוצה שתקשר אותי עם החתן\הת"ת ואני כבר אדבר איתם.
הפחד שלי היה שהיא תסגור איתי והת"ת והחתן יפילו את זה.אני לא מבין את הצד של הכלה שמחליטים איזה זמר
נכון לכן לרוב החתן אומר לכלה איזה זמר הוא רוצה לרוב הכלה מסכימההפחד שלי היה שהיא תסגור איתי והת"ת והחתן יפילו את זה.
אין על יוסי רוטנריוסי רוטנר עם אבי דויטש (לא תזמורת אבל קלידן טוב)
אלי הרצליך עם דביר כהן
נהוראי אריאלי עם מאור חיים
קובי ברומר עם אהרלה נחשוני / בני לאופר
פייקכך שבאיזה שהוא מקום זה לא כל כך משנה, מה הגולשים של פרוג המליצו להורים של החתן, וודאי לא להורים של הכלה. (כמובן שיש מקרים יוצאים מן הכלל)
מה פייק?פייק
מה פייק?
כך שבאיזה שהוא מקום זה לא כל כך משנה, מה הגולשים של פרוג המליצו להורים של החתן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: