כל מה שכותבים ב"איש את רעהו" לא נחשב... כל השאר כןהאמת שאין לי מושג מה נחשב להודעה ומה לא לגבי הפרופיל
כי אני כתבתי כבר הרבה יותר הודעות ממה שיש לי בפרופיל
כל מה שכותבים ב"איש את רעהו" לא נחשב... כל השאר כןהאמת שאין לי מושג מה נחשב להודעה ומה לא לגבי הפרופיל
מה שהצלחתי להבין, שתגובות בפורום איש את רעהו לא נחשב.האמת שאין לי מושג מה נחשב להודעה ומה לא לגבי הפרופיל
איך מתחברים ומקבלים הרשאה להשתתף בדיונים שם?
אין בפורום אף לינק לטופס הצטרפות או משהו...
אני כבר הרבה זמן מנסה ולא מצליח כל פעם אני מקבל תשובה שכבר ניסית הרבהא פעמים וכו' ומהנהלת פרוג אני לא מקבל על זה תגובה כללניהול - חדשות ועדכונים • חוקי הפורום • קבלת הרשאה
רוצים להגיב בפורום? חובה לחתום על הטופס המצורף כדי לקבל הרשאות בפורום. פורום חדשות ועדכונים: בשעה טובה פתחנו פורום חדש "חדשות ועדכונים" בכדי לאפשר לאלפי המשתמשים היקרים לעדכן ולהתעדכן בכל מה שנחוץ, ללא צורך לרעות (לראות) בשדות זרים. וכמובן, עם הפיקוח המחמיר והמיוחד של צוות פרוג! כללי וחוקי...www.prog.co.il
ניהול - חדשות ועדכונים • חוקי הפורום • קבלת הרשאה
רוצים להגיב בפורום? חובה לחתום על הטופס המצורף כדי לקבל הרשאות בפורום. פורום חדשות ועדכונים: בשעה טובה פתחנו פורום חדש "חדשות ועדכונים" בכדי לאפשר לאלפי המשתמשים היקרים לעדכן ולהתעדכן בכל מה שנחוץ, ללא צורך לרעות (לראות) בשדות זרים. וכמובן, עם הפיקוח המחמיר והמיוחד של צוות פרוג! כללי וחוקי...www.prog.co.il
גם לי זה כותב כך, למישהו יש מידע איך מתקבלים לקוקפיט??אופס! התרחשה איזושהי בעיה...
כבר מילאת את הטופס הזה מספר פעמים מקסימלי.
מדוה זה כותב לי את זה
אכן, קורה לפעמים.הכולבוניק יכול ליהות שחסמו אותי מלהגיב שם
עם נחסמתי מהפורום יש מצב להחזיר אותי עוד הפעם???אכן, קורה לפעמים.
אם היה לך הרשאה, ונעלמה, כנראה נחסמת.
מישהו יודע איך מקבלים הרשאת תגובה בנושאי החדשות ???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: