הילמי שלא מצליח לשלוח בקשת הצטרפות.
אשמח שתצרף אותי לפורום
אני לא מצליחה
הילמי שלא מצליח לשלוח בקשת הצטרפות.
בפרטי החשבון של הניק.איך מאשרים קבלת דיוור פרסומי?
תודה
@הכלבויניק איך אפשר ליצור עמך קשר?@הכלבויניק למה אני לא יכול להשאיר הודעה באשכול זה -
פוליטי - בחירות לכנסת ה-25
אשכול למידע ועדכונים בלבד! סיקור יום הבחירות לכנסת ה-25 מה כן? תיעוד מעניין, אחוזי הצבעה, עדכונים חדשותיים, תוצאות המדגמים, וכמובן - תוצאות האמת. מה לא? פטפוטי פוליטיקה. אנא השאירו מחוץ לאשכול. קישורים שימושיים: תוצאות האמת בועדת הבחירות https://votes25.bechirot.gov.il/ אקסל לבדיקת חלוקת...www.prog.co.il
אשמח לדעת מדוע (אפשרי גם בהודעה פרטית), וכן שתפתח לי את האופציה להגיב,
ואם סודר תוכל למחוק את זה.....
תודה ענקית על הכל!!!!
ומה יעשה מי שגם לא מצליח לפתוח את הטופסצריך להירשם לפורום של חדשות ועדכונים כאן-
ניהול - חדשות ועדכונים • חוקי הפורום • קבלת הרשאה
רוצים להגיב בפורום? חובה לחתום על הטופס המצורף כדי לקבל הרשאות בפורום. פורום חדשות ועדכונים: בשעה טובה פתחנו פורום חדש "חדשות ועדכונים" בכדי לאפשר לאלפי המשתמשים היקרים לעדכן ולהתעדכן בכל מה שנחוץ, ללא צורך לרעות (לראות) בשדות זרים. וכמובן, עם הפיקוח המחמיר והמיוחד של צוות פרוג! כללי וחוקי...www.prog.co.il
זה מוזר, כי גם מי שלא רשום יכול לצפות...
בנושא אני מצליח לצפות אבל לא בטופסזה מוזר, כי גם מי שלא רשום יכול לצפות...
רוץ לשלוח פרגונים לניקים הכשרוניים בכל קהילות המעצבים באתרבנושא אני מצליח לצפות אבל לא בטופס
אבל כבר מצאתי את התשובה לכך
ע"כ, רק בעלי וותק של שלושה חודשים באתר, ועם לפחות 30 הודעות בפרופיל, יכולים להצטרף ע"י חתימה והמתנה לאישור מנהל.
ואני אין לי עדיין 30 הודעות
האמת שאין לי מושג מה נחשב להודעה ומה לא לגבי הפרופילרוץ לשלוח פרגונים לניקים הכשרוניים בכל קהילות המעצבים באתר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: