הונגרי אמיתי
משתמש מקצוען
אני פספסתי את השבוע שאפשר לעשות את הבדיקה
רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות זאת גם אחרי השבוע הזה?
רציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות זאת גם אחרי השבוע הזה?
בהריון ראשון גם אני נאלצתי לבצע העמסה מלאה בעקבות ערך גבוה בהעמסה ראשונה והרגשתי גרוע...שאלה למנוסות ומכירות את המצב-
בהריונות הקודמים שלי נאלצתי לבצע את ההעמסה המלאה בגלל שהערך בראשונה היה מעט גבוה
יש דרך להנצל מזה ? טריק? משהו? הסוכר שלי בסדר גמור
50 גרם סוכר? זה כוס וחצי של ספרינג או תפוזינה.דעת הרב יששכר מאיר זצ"ל היתה להמנע מההעמסה. בגלל הסיכון שבה.
גם רוחי האס מדברת על הסיכון בהעמסה, שמי שהיא על הגבול, ההעמסה עצמה עלולה לסכן אותה בסכרת...
אבל:
להתעלם, ולא לעקוב יכול להיות מסוכן. מאד!
האחריות שלך על התינוק, הסיכון בסכרת הריונית שמשליכה על מגוון הסתבכויות שעלולות להתפתח ח"ו, מחייבת מעקב.
אבל לא חייבים העמסה. אפשר מעקב עקבי בבית. אבל מסודר. כמו שצריך.
גם הרופאים יודעים שההעמסה אינה מדויקת.
והדיוק הגדול ביותר הינו בדיקה בייתי עקבית ומסודרת.
מצרפת כאן קישור להרצאה שלה בנושא. מומלץ לשמוע אותה.
איך לאזן או למנוע סכרת בזמן הריון
www.youtube.com
מנסיון,
ברגע שמגיעים לרופאה עם טבלה מסודרת של השבועיים האחרונים (לפחות) וכמה בדיקות במהלך היום, אבל כל יום - די מרגיע את הצוות הרפואי ואז אפשר לקבל גם הדרכה לגבי ההמשך - אולי מינון מופחת של מעקב, יותר או פחות. הכל לפי הצורך והמצב.
בברכת בריאות איתנה, בשמחה ובקלות וידיים מלאות.
איך הרבנית קניבסקי ע"ה ברכה לקראת לידה?
'אמא בריאה ותינוק בריא!'
רוחי האס סוברת שלרוב, כל ילד מעל 4 ק"ג (ככל הזכור לי. שמעתי אותה מזמן) מצביע על סכרת הריונית, גם אם ברפואה הקונבנציונאלית לא נחשבת לכזו.המפליא הוא שילדתי את הגדולה ביותר במשקל 4.170 הכי בקלות בעולם. בהריון האחרון ילדתי בשבוע 41+5 במשקל של 3810 בצורת מעקב הזו.
חייבים לאכול ולשתות משהו קודם. זו ההנחיה של האחיות, עד כמה שזכור לי.לא לעשות את הבדיקה הראשונה בצום. קרה לי פעמיים שעשיתי אחרי צום של 12 שעות (לילה) ויצא לי גבולי . הגוף מעלה את הסוכר אחרי צום ארוך לכן הבדיקה הראשונה שמותר לאכול תאכלי משהו קל קודם.
מה הכי מומלץ לאכול לפני העמסה של 50?חייבים לאכול ולשתות משהו קודם. זו ההנחיה של האחיות, עד כמה שזכור לי.
ארוחת בוקר קלה, כריך עם משהו חלבונימה הכי מומלץ לאכול לפני העמסה של 50?
.לחם? קפה ועוגה?
תביאי איתך לימון ותסחטי לתוך הכוס עם הסוכרמה הכי מומלץ לאכול לפני העמסה של 50?
בדיוק הייתי היום, הכנתי לי לימון אבל האחות הכינה לי כבר עם לימון אבל שתהיה בריאה רצתה כנראה שהסוכר ימס אז שמה מים חמים אז היה לי לימונדה מתוקה נורא וחמימה, פשוט תענוג!!!תביאי איתך לימון ותסחטי לתוך הכוס עם הסוכר
ככה יותר נחמד לשתות את זה
בהצלחה!
ממש לא מחייברוחי האס סוברת שלרוב, כל ילד מעל 4 ק"ג (ככל הזכור לי. שמעתי אותה מזמן) מצביע על סכרת הריונית, גם אם ברפואה הקונבנציונאלית לא נחשבת לכזו.
אם אלו המשקלים שאת רגילה אצלך, שימי לב לכך, כי באמת הזהירות והמעקב שלך נדרשים הרבה יותר מהרגיל, מצד 'ונשמרתם'.
פשוט לא לעשות בכלל אין להם אפשרות לחייב אותך לעשות בדיקה
תלוי בקופות חולים,היום כבר יש בקבוקונים מוכנים זה מרגיש טעם של גזוז קל
הרבה יותר סביר ממה שהיה פעם
והלימון הסחוט כבר מיותר....
זה באמת לא מחייב ניתוחגם אין להם אפשרות לחייב אותך להסכים לניתוח
גם אם יש לך עובר גדול.
זה באמת לא מחייב ניתוח
הבת שלי נולדה במשקל 4350 כשבהערכת משקל אמרו לי 3500..
ברוך ה' הייתה לידה רגילה לחלוטין
(דרך אגב, העמסת סוכר שלי של 50 יצא תקין למרות המשקל הגבוה של העובר)
מדובר על העמסה מלאה. 4 בדיקות דם מלאות בהפרש של שעה.אחד הסיכונים היותר משמעותיים של סוכרת הריון זה מות עובר בבטן... ושמעתי את זה כמה פעמים מרופאים מומחים בבי"ח.
מצטערת, זה לא קשור לגיל. ולא קשור רק למשקל (גם אבל לא רק, כי ראיתי הרבה רזות (וצעירות מאד) עם סוכרת ההריון)
ואם יש מעט סוכר גבוה מומלץ לבדוק.
אישית אני מעדיפה העמסה. דקה אחת וזהו מאשר להדקר שלוש פעמים ביום שמשך שבוע
השאלה מה באמת, ואם יש לך כן סוכר רק הצלחת 'לעבוד עליהם?'אני גם נאלצתי לעשות העמסה של 100
ויומיים לפני לא אכלתי פחמימות וסוכרים בכלל ויצא תקין ב"ה
ואחכ אכלתי רגיל
ואני ב"ה צעירה ,רזה ובלי גנטיות של סוכרכנ"ל גם אני צריכה לעשות של 100
אבל אני יודעת שאין ככ סיכוי שיהיה לי סוכר, כי אני עדיין צעירה ובלי גנטיות של סוכר
אז הפעם פשוט לא עשיתי עד שעבר הזמן המומלץ לבדיקה
שאלתי את הרופאה מה ההשלכות של זה
אז היא אמרה שבסך הכל אם אני אגיע ללידה ויראו שהערכת משקל מעל 4.2 - עלולים להכניס אותי ישירות לניתוח אם לא אספק להם הוכחות שהגודל הוא לא בגלל סוכר
למעשה, אם לא ילדת עד שבוע 40, אפשר לעשות הערכת משקל ומקסימום אז לבצע העמסת סוכר
אני לבינתיים בדקתי בבית עם מד סוכר כמה פעמים רק בשביל להרגיע את בעלי...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: