בימים הראשונים של המלחמה ניסחתי לעצמי (שנעשה היכרות? היי, אני נחום ברוק, יועץ ומאמן פיננסי, כותב טור שבועי ב'יתד נאמן' ולגופים שונים ומנהל מקצועי ופעילות במסילה) את התובנה הבאה: כלכלת מלחמה צריכה מרחב מוגן, בטוח, עוטף, שיסייע לה לצמוח למרות הכול, ואפילו יגלה חוזקות חדשות בתוך ימים של אתגר גדול ומורכב.
בשבוע שלאחר שמחת תורה הגיעו אליי מאות פניות בהולות ממשפחות ועסקים שאנחנו מלווים ביומיום. המרחב הכלכלי כולו השתנה, והראשונים לספוג היו אנחנו, אלה שבשגרה מלהטטים עם משפחות גדולות (בלעה"ר!) ומשכורות קטנות, עסקים שדורשים מעוף פיננסי, סיטואציות עם הוצאות שלא נגמרות וניסיון יצירתי לגמור את החודש לפני שהוא גומר אותנו...
שמח לומר שמאז, יותר מחודשיים מאוחר יותר, מאות משפחות ועסקים קיבלו ממני וממגוון מומחי מסילה
ש"חפץ שתפור למידות שלהם בדיוק. מענה אישי, גמיש, מותאם. זוגות בכל הגילאים ובעלי עסקים בכל התחומים גילו שאפשר לשמור על שפיות כלכלית גם בימים אלה, ושאם עושים את זה נכון אפשר גם להסתכל קדימה.
ועכשיו אני כאן - יחד עם יועצים ומומחי כלכלה כמו ישראל חרך, מנהל מחלקת עסקים במסילה; וינאי יקואל, יועץ משכנתאות ומלווה בכיר במסילה - כדי לחלוק איתכם ידע אמיתי, שעובד בכל הגזרות, שמכה את המדדים בשטח, ובעיקר עושה עבודת עומק נהדרת בדרך לכלכלה שפורחת תחת אש.
במסגרת האשכול הזה נרתום את הניסיון שלנו - הון אנושי שנצבר לאורך 25 שנה גדושות בעשייה ענפה - עבורכם. עבור בעלי משפחות, עבור בעלי עסקים, עבור כל מי שמרגיש שהוא זקוק לדחיפה קלה שתעמיד אותו על הרגליים, או לצעד ראשון בדרך לתהליך ארוך יותר.
מוזמנים להעלות לאורך השרשור תהיות, שאלות, דילמות, לבטים.
אנחנו כאן, זמינים בשבילכם, חמושים בתשובות שנשענות על ידע טהור ומוכח.
אה, רגע...
לפני שנתחיל - יש לי מתנה בשבילכם:
ערכת 'זוזים' של מסילה - בחינם!
הערכה הזו, פיתוח בלעדי של מסילה, מאפשרת תהליך מנטורינג כלכלי אישי, ניהול תקציב וכלים להתנהלות נכונה. אני יכול לספר לכם שאלפי משפחות רכשו אותה ועשו שינוי גדול מאוד בהתנהלות שלהם בזכותה, וכעת היא לגמרי בחינם בשבילכם.
בנוסף, אני מניח כאן את 'כוחו של הכסף' - מדריך חובה שיעזור לכם להכפיל ולשלש את כספכם ללא מאמץ. בהצלחה!
בעלי עסקים? אני מפנה זמן עבורכם לשיחות ייעוץ ללא עלות.
כתבו לי במייל nb @ mesila.org (להסיר רווחים), ואחזור אליכם בהקדם בעזרת ה'.
זהו, עכשיו אפשר להתחיל
נחום