מודעה בעלי משפחות? בעלי עסקים? יש לי ש"חפץ בשבילכם!

אוראו

משתמש רשום
מספרים זה משהו מדויק. אם חסר להם כסף כנראה שמשהו בחישוב לא נכון.
אני ממליץ לבנות תקציב מדויק קדימה כולל הוצאות שנתיות. זה יגרום בוודאות לשליטה וניהול נכון יותר של הכסף שלכם
אם אתם מעוניינים ניתן לקבל טבלת אקסל לניהול תקציב של מסילה בפנייה במייל
תודה על כל המידע באשכול
לאיזה מייל לפנית לקבלת האקסל?

ספ sp

משתמש חדש
אני רוצה לציין כי בשנה האחרונה הקורס של"מסילה" מוכר ע"י איגוד היועצים והמאמנים ומשתתפי הקורס יכולים להצטרף לאיגוד בכפוף למבחן. הקורס כולל 25 מפגשים ממצים בכל התחומים הכלכליים (ניהול ובניית תקציב, מיצוי זכויות, מיס6י, יובות מורכבים, משכנתאות, נדל"ן ושוק ההון, סימולציות ועוד). בשנה שעברה השתתפו בקורסים שלנו 120 משתתפים ומשתתפות והתקיים "טקס חלוקת תעודות מרשים בבנק ישראל"
אשמח לקבל מידע על הקורס הנ"ל כמה זה עולה? זה קבוצתי או אישית? מתי זה מתקיים ומה הם התנאים? איפה זה מתקיים?
אשמח גם לשמוע אם יש לכם מידע על תוכנית סוד הכסף של גיל אורלי - האם זה אותו רעיון?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה