כן.@יוחנן 1 ראיתי שאתה פעיל שם באשכול תוכל לתת לי מידע
האם אתה השקעת אצלם ?
אמינים מאד!מה אתה אומר על האמינות שלהם - אם הם נותנים לי מסלול השקעות שהתשואה מובטחת אפשר לסמוך עליהם?
השקעתי בכמה וכמה.וסתם מעניין במה השקעת בהלוואות או בסטארט-אפים או בנדל"ן?
מי שמבטיח לך תשואה אל תסמוך עליו בחייםמה אתה אומר על האמינות שלהם - אם הם נותנים לי מסלול השקעות שהתשואה מובטחת אפשר לסמוך עליהם?
זה כמו שאתה אומר: כל עוד היא נותנת היא תמשיך לתת.....כל עוד שהחברה יציבה, [והיא יציבה מאד] אז תקבל כל שקל שהובטח לך.
ממש לא מדויק.מי שמבטיח לך תשואה אל תסמוך עליו בחיים
תקרא את התגובה הקודמת שלי, ותבין שככה זה תמיד כשחברה לוקחת הלוואה, אם זה מהבנק, ואם זה מהציבור בצורה של אגרות חוב.זה כמו שאתה אומר: כל עוד היא נותנת היא תמשיך לתת.....
אני משקיע שם כבר כ5 שנים, והייתי מושקע באיזה השקעה מסוימת עם תשואה מובטחת וקיבלתי את הכסף כמובטח עד שההשקעה נגמרה וקיבלתי גם את הקרן חזרה.הודאות של @יוחנן 1 ביציבות של בסדנו, בודאי נובעת מעיון מעמיק בספרי החברה והכרות עם כל נכסיה, או הכירות עם אדם מקצועי שהוא עיין בספרי החשבונות ועשה את כל הבדיקות. ולא, חלילה, מזה ששלמו לו כבר שלוש פעמים את הריבית שהבטיחו.
מסכים.אמינות היא לא חיוך מקסים על הפנים של ה'אמין'
ברור שהיא גם לא נגזרת מאורך זקנו או מצבע הכיפה שהוא לובש.
אמינות גם לא נקבעת לפי אי אלו הצלחות בשוק ההון
ואפילו לא לפי תחושה פנימית של יושרה בלתי מוגבלת של ה'אמין'.
לא מסכים!!גם אם אני בטוח שה'אמין' ישר עד כדי קיצון, ולעולם לא ירמה בפרוטה ובשוה פרוטה,
כל זה לא יעמוד לו ביום עברה כשיתברר שאין לו מהיכן לפרוע את חובותיו.
שוב, אין קשר בין אמינות לבין יציבות של החברה, או על טיב ההשקעה.כמובן שאני יכול להאמין למי שאני רוצה ולתת לו את כספי, בטח שהרבה פעמים אני גם ארוויח מזה.
אבל אי אפשר לקרוא לזה יציבות.
אתה קצת מערבב או שמדובר להשקיע במוצר ספציפי ואז אין תשואה מובטחת או שמדובר באג"ח ואז זה לא משנה למי שקנה את האג"ח במה הוא משקיע (אם הוא כזה יציב למה הוא נותן 6% על אג"ח שזה המון)שוב, אין קשר בין אמינות לבין יציבות של החברה, או על טיב ההשקעה.
וידיעתי את היציבות של החברה לא נובע מאמון אלא מהכרת המציאות בשטח, וכמה דיבידנדים המשקיעים הולכים לקבל.
רוב ההשקעות של בסדנו זה בעצם להשקיע בחברות קטנות בתחילת דרכם או השקעות נדל"ן שזה גם דרך חברות אחרות.אתה קצת מערבב או שמדובר להשקיע במוצר ספציפי ואז אין תשואה מובטחת או שמדובר באג"ח ואז זה לא משנה למי שקנה את האג"ח במה הוא משקיע (אם הוא כזה יציב למה הוא נותן 6% על אג"ח שזה המון)
א. לא בכל השקעה אפשר לצאת וודאי לא כל הזמן.אז מה הבטחונות שהם נותנים להלוואה ואם אני צריך פתאום את הכסף דחוף איך אני יוצא מהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: