אני מרגישה צורך להגיב לצנן את ההתלהבות של יוחנן 1@
דבר ראשון אין לי מושג איפה קראת פה על התלהבות?
סקיי סייבר המהולל נמצא בבור עמוק שלמנכ"ל נמאס מלקדם אותו ואם יוחנן 1@ לא אומר את זה אלא רק מצטט פרסום של בסדנו בעתון זה אומר או שהוא לא מושקע בזה והוא לא יודע מה נעשה שם לפי חוק לרשות ני"ע ואז הוא סתם מדבר באויר או שהוא יודע וכותב מידע לא מדויק בכלל וזה יותר גרוע, לא אכתוב כאן פרטים מדויקים בגלל שזה פורום ציבורי אבל רק אציין עובדה פשוטה שלפני שבועיים היתה שיחת ועידה עם המנכ"ל והוא אמר שהוא מקוה שכל המשקיעים יקבל פי שנים ממה שהם השקיעו לפני 9 שנים, - היינו כל ההערכות של שווי המניה פי 4 לפני ארבע שנים ומאז רק עלה ועלה הכל עורבא פרח והתאדה בחלומות היפים של המנכ"ל והמשקיעים והלואי והקרן תחזור
א. אני מושקע בזה ויודע היטב מה שקורה.
ב. איפה קראת פה שכתבתי אם סקייסייבר זה השקעה שהצליחה או לא?
ג. לפני שנכנסו לתהליך ההנפקה היית יכולה למכור את המניות שלך שם והיית מרוויחה פי 4.
וכרגע באמת הקורונה דפקה את תהליך ההנפקה, וכו' הכל נכון, אבל אבל אף אחד לא הבטיח לך שזה יצליח ותרוויח פי 100 בכל השקעה יש סיכונים וכן גם בהשקעה בסקייסייבר יש סיכונים.
ד. אז הטענה שלך על מנכ"ל החברה שאמר שהוא מקווה לדאוג שתרוויחי
לפחות פי 2 על הקרן ולא יותר??
את רצינית? זה עדיין תשואה מצוינת גם אם השקעת לפני 9 שנים, זה מעל 10% תשואה לשנה!!
זה כלום מבחינתך?
אז נכון אולי ההשקעה לא הצליחה כמו שחשבו מלכתחילה, אבל עדיין מדובר ברווח יפה מאד.