חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

mgv

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
הערב הכנתי בורקס מהודו טחון שיבוא עם רוטב פטריות
ורשת מבצק עלים שעליו יבוא חזה עוף מוקפץ ברוטב מהמם
ורוגלך עם פסטרה.

אם יש עניין למתכונים- בקשו
העני מריח לי דיאטטי:p
אז את כל המתכונים, בבקשה:cool:
 

חלזונות

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עוגת טעימה וקלה מאד.
עם נגיעות קינמון.
מי שתרצה, אעלה מתכון
אוהבת קינמון.
אשמח שתעלי
תודה

@ליצ'י , השבת כשערכתי את השולחן נזכרתי בשולחנות הערוכים שלך ובמנות המגרות.
אויש, איך התביישתי :eek:
 

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
תעלי
בטח תעלי
למה אני רעבה עכשיו
התמונות לא מי יודע מה
צילמתי בחושך, כי הילדים בסוכה (עוד לא נרדמו!:mad:)
אבל זה טעיםםםםםםםםםם
הכנסתי עכשיו למקרר, מחר בבוקר אכניס לתנור.

בקערה, לאחר ערבוב עם הרוטב והתיבול
צפה בקובץ המצורף 552339


בתבנית, בתוך שקית צליה מוכן לאפיה מחר
upload_2019-10-20_1-57-20.png
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
התמונות לא מי יודע מה
צילמתי בחושך, כי הילדים בסוכה (עוד לא נרדמו!:mad:)
אבל זה טעיםםםםםםםםםם
הכנסתי עכשיו למקרר, מחר בבוקר אכניס לתנור.

בקערה, לאחר ערבוב עם הרוטב והתיבול
צפה בקובץ המצורף 552339


בתבנית, בתוך שקית צליה מוכן לאפיה מחר
צפה בקובץ המצורף 552340
נראה טוב
אני רואה שמראש הכנת גם לי תבנית
יש לי מי שיקח ממך מחר בבוקר ויביא אלי.
ממש תודה.
הצלת אותי.
 

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה טוב
אני רואה שמראש הכנת גם לי תבנית
יש לי מי שיקח ממך מחר בבוקר ויביא אלי.
ממש תודה.
הצלת אותי.
הכנתי כמות ל50 איש שיהיו בסעודה
אם ישאר, בכיף!
ואת יכולה פשוט לבוא לקחת במקום לשלוח מישהו...
 

חלזונות

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עוף בסוכר חום וסילאן ותועפות בצל:

לוקחים בצל בכמות גדולה (אני על 10 כרעיים שמתי 6 בצלים)- פורסים לפרוסות.
את הבצל שמים בקערה שבה יש- סילאן, שמן, סוכר חום, מלח ופלפל שחור גרוס. לצערי אין לי כמויות אני שמתי לפי העין....
מערבבים את הבצל היטב במשרה.
מרפדים חצי מכמות הבצל בתבנית גדולה, עליה מניחים את הכרעיים הפוכות, ומעל את שאר הבצל (הכרעיים לא מתובלות).
מכסים היטב ומכניסים לתנור חם על 150° לשעתיים.
מוציאים, הופכים את העוף מעל הבצלים ואופים פתוח עוד רבע שעה על 200°.
העוף מקבל את כל הטעמים ויוצא שזוף וטעיםםם.צפה בקובץ המצורף 552144צפה בקובץ המצורף 552152
יוצא מתוק?
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
משהי אוהבת כופתאות (קנידלעך) למרק ???
יש לי מתכון פצצה, שב"ה תמיד מצליח.
הרגע סיימתי להכין, אז הנה טעימות.....
ואיך הכל אותו גודל?
משתמשת בכף של הפלאפל....
 

קבצים מצורפים

  • IMG_5935.JPG
    4.6 MB · צפיות: 522
  • IMG_5936.JPG
    4.5 MB · צפיות: 307
  • IMG_5937.JPG
    4.7 MB · צפיות: 229

חלזונות

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
התמונות לא מי יודע מה
צילמתי בחושך, כי הילדים בסוכה (עוד לא נרדמו!:mad:)
אבל זה טעיםםםםםםםםםם
הכנסתי עכשיו למקרר, מחר בבוקר אכניס לתנור.

בקערה, לאחר ערבוב עם הרוטב והתיבול
צפה בקובץ המצורף 552339


בתבנית, בתוך שקית צליה מוכן לאפיה מחר
צפה בקובץ המצורף 552340
זה כולל את החזה או שאת החזה תשימי בנפרד?
 

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
טוב
זה מגרה לגמרי
אפשר מתכון בבקשה?
אין לי כמויות מדויקות
אכתוב את הרכיבים, וכמויות אני שמה לפי העין

חותכת בסלייסר לקוביות דקות:
הרבה בצל
הרבה שום
פלפלים אדומים וצהובים (הרבה)
שמה הכל בקערה עם קוביות חזה עוף.

שופכת:
שמן
קצת רוטב צילי (של אוסם בלבד)
רוטב סויה (אוסם בלבד)
גריל עוף,( יחסית הרבה)
כמון
חרדל

מערבבת הכל, טועמת ומתקנת תיבול

שמה בשקית צליה בתבנית לילה שלם בתוך הרוטב והירקות שיספוג חזק את הטעמים
בבוקר שמה בתנור על 180 מעלות כ40 דקות

יוצא עסיסי וטעיםםםם
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
מושט וסלומונים - לעצלנים..........;)
אבל יוצא ממש מעדנים
פשוט על מושט-שפכתי רוטב של סלט חסה מתקתק
על הסלומון שפכתי רוטב פיצה (המתכון הידוע)
ישר לתנור.
ולא נשאר פירור.....:p
 

קבצים מצורפים

  • IMG_5943.JPG
    4.7 MB · צפיות: 328
  • IMG_5944.JPG
    5.3 MB · צפיות: 266

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
חזה עוף בטמפורה ורוטב צ’ילי מתוק-
upload_2019-10-7_9-27-3-png.550000

שווה את העבודה! טעים ברמות על! הילדים והאורחים וכל מי שטעם, לא גמר לשבח!

על ידי אילנית בניזרי https://www.foodisgood.co.il/recipe/tempura-chicken-in-chili-sauce/
את המתכון הבא כדאי להכין לצהריים לילדים וגם למבוגרים. קוביות חזה עוף בטמפורה ברוטב צ'ילי מתוק משודרג. אין אחד שלא יתלהב מהמנה. כדאי להכפיל כמויות.
  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 2 סועדים
מצרכים למתכון
2 פרפרי חזה עוף פרוסים לקוביות
לטמפורה ביתית
1 כוס קמח מנופה
1/2 כוס קורנפלור
1 כפית אבקת סודה לשתייה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 ביצה
כוס מים קרים
לרוטב צ'ילי
2 שיני שום כתושות
כף פפריקה מתוקה
כף סילאן
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
כף מים חמים
מלח ופלפל לפי הטעם
שומשום
הוראות הכנה
הכנת חזה העוף בטמפורה
בקערה גדולה ובעזרת מטרפה ידנית נערבב את הקמח עם קורנפלור, סודה לשתייה, מלח ופלפל, ביצה ומים קרים עד לבלילה חלקה וללא גושים.
את קוביות חזה העוף נכניס לקערת הבלילה, נכסה בניילון נצמד ונקרר במקרר במשך חצי שעה.
לאחר חצי שעה, נחמם שמן עמוק במחבת ונטגן את קוביות חזה העוף בטמפורה עד להזהבה.
הכנת רוטב צ'ילי משודרג
במחבת קטנה נחמם מעט שמן ובו נטגן את שיני השום עד לרתיחת השמן.
נוסיף למחבת פפריקה, סילאן, רוטב צ'ילי וכף מים חמים. נערבב היטב ונוסיף מלח ופלפל.
נבשל 5 דקות על אש נמוכה, נכניס את קוביות חזה העוף בטמפורה, נערבב בעדינות לאיחוד העוף והרוטב ונבשל עוד 5 דקות על אש נמוכה.
אני מציעה שדרוג -למי שאוהבת את זה קריספי
פשוט להחליף את הסדר -קודם להשרות את החזות עוף ברוטב הצילי כחצי שעה
ואח"כ לטגן בטמפורה !
את השומשום אפשר להכניס לטמפורה עצמה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה