העני מריח לי דיאטטיהערב הכנתי בורקס מהודו טחון שיבוא עם רוטב פטריות
ורשת מבצק עלים שעליו יבוא חזה עוף מוקפץ ברוטב מהמם
ורוגלך עם פסטרה.
אם יש עניין למתכונים- בקשו
אז את כל המתכונים, בבקשה
העני מריח לי דיאטטיהערב הכנתי בורקס מהודו טחון שיבוא עם רוטב פטריות
ורשת מבצק עלים שעליו יבוא חזה עוף מוקפץ ברוטב מהמם
ורוגלך עם פסטרה.
אם יש עניין למתכונים- בקשו
אוהבת קינמון.עוגת טעימה וקלה מאד.
עם נגיעות קינמון.
מי שתרצה, אעלה מתכון
ממש דיאטתיהעני מריח לי דיאטטי
אז את כל המתכונים, בבקשה
התמונות לא מי יודע מהתעלי
בטח תעלי
למה אני רעבה עכשיו
נראה טובהתמונות לא מי יודע מה
צילמתי בחושך, כי הילדים בסוכה (עוד לא נרדמו!)
אבל זה טעיםםםםםםםםםם
הכנסתי עכשיו למקרר, מחר בבוקר אכניס לתנור.
בקערה, לאחר ערבוב עם הרוטב והתיבול
צפה בקובץ המצורף 552339
בתבנית, בתוך שקית צליה מוכן לאפיה מחר
צפה בקובץ המצורף 552340
הכנתי כמות ל50 איש שיהיו בסעודהנראה טוב
אני רואה שמראש הכנת גם לי תבנית
יש לי מי שיקח ממך מחר בבוקר ויביא אלי.
ממש תודה.
הצלת אותי.
יוצא מתוק?עוף בסוכר חום וסילאן ותועפות בצל:
לוקחים בצל בכמות גדולה (אני על 10 כרעיים שמתי 6 בצלים)- פורסים לפרוסות.
את הבצל שמים בקערה שבה יש- סילאן, שמן, סוכר חום, מלח ופלפל שחור גרוס. לצערי אין לי כמויות אני שמתי לפי העין....
מערבבים את הבצל היטב במשרה.
מרפדים חצי מכמות הבצל בתבנית גדולה, עליה מניחים את הכרעיים הפוכות, ומעל את שאר הבצל (הכרעיים לא מתובלות).
מכסים היטב ומכניסים לתנור חם על 150° לשעתיים.
מוציאים, הופכים את העוף מעל הבצלים ואופים פתוח עוד רבע שעה על 200°.
העוף מקבל את כל הטעמים ויוצא שזוף וטעיםםם.צפה בקובץ המצורף 552144צפה בקובץ המצורף 552152
אוהבת קינמון.
אשמח שתעלי
תודה
@ליצ'י , השבת כשערכתי את השולחן נזכרתי בשולחנות הערוכים שלך ובמנות המגרות.
אויש, איך התביישתי
מתקתק עדין.יוצא מתוק?
כן. ראיתי אחר כך.כתבתי אותו.
דפדפי מעט אחורנית.
זה כולל את החזה או שאת החזה תשימי בנפרד?התמונות לא מי יודע מה
צילמתי בחושך, כי הילדים בסוכה (עוד לא נרדמו!)
אבל זה טעיםםםםםםםםםם
הכנסתי עכשיו למקרר, מחר בבוקר אכניס לתנור.
בקערה, לאחר ערבוב עם הרוטב והתיבול
צפה בקובץ המצורף 552339
בתבנית, בתוך שקית צליה מוכן לאפיה מחר
צפה בקובץ המצורף 552340
כוללזה כולל את החזה או שאת החזה תשימי בנפרד?
אין לי כמויות מדויקותטוב
זה מגרה לגמרי
אפשר מתכון בבקשה?
אני מציעה שדרוג -למי שאוהבת את זה קריספיחזה עוף בטמפורה ורוטב צ’ילי מתוק-
שווה את העבודה! טעים ברמות על! הילדים והאורחים וכל מי שטעם, לא גמר לשבח!
על ידי אילנית בניזרי https://www.foodisgood.co.il/recipe/tempura-chicken-in-chili-sauce/
את המתכון הבא כדאי להכין לצהריים לילדים וגם למבוגרים. קוביות חזה עוף בטמפורה ברוטב צ'ילי מתוק משודרג. אין אחד שלא יתלהב מהמנה. כדאי להכפיל כמויות.
מצרכים למתכון
- זמן עבודה: 25 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
- 2 סועדים
2 פרפרי חזה עוף פרוסים לקוביות
לטמפורה ביתית
1 כוס קמח מנופה
1/2 כוס קורנפלור
1 כפית אבקת סודה לשתייה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 ביצה
כוס מים קרים
לרוטב צ'ילי
2 שיני שום כתושות
כף פפריקה מתוקה
כף סילאן
1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
כף מים חמים
מלח ופלפל לפי הטעם
שומשום
הוראות הכנה
הכנת חזה העוף בטמפורה
בקערה גדולה ובעזרת מטרפה ידנית נערבב את הקמח עם קורנפלור, סודה לשתייה, מלח ופלפל, ביצה ומים קרים עד לבלילה חלקה וללא גושים.
את קוביות חזה העוף נכניס לקערת הבלילה, נכסה בניילון נצמד ונקרר במקרר במשך חצי שעה.
לאחר חצי שעה, נחמם שמן עמוק במחבת ונטגן את קוביות חזה העוף בטמפורה עד להזהבה.
הכנת רוטב צ'ילי משודרג
במחבת קטנה נחמם מעט שמן ובו נטגן את שיני השום עד לרתיחת השמן.
נוסיף למחבת פפריקה, סילאן, רוטב צ'ילי וכף מים חמים. נערבב היטב ונוסיף מלח ופלפל.
נבשל 5 דקות על אש נמוכה, נכניס את קוביות חזה העוף בטמפורה, נערבב בעדינות לאיחוד העוף והרוטב ונבשל עוד 5 דקות על אש נמוכה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: