חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
תפו"א בתנור
מעדן
צפה בקובץ המצורף 551210

6 תפו"א גדולים חתוכים לאצבעות לא גדולות מדי
1/3 כוס שמן
פלפל שחור
מעט שום כתוש
1/2-3/4 כוס אבקת מרק בצל

מערבבים הכל בתבנית.
אופים מכוסה כשעה וחצי.
מדי פעם מערבבים. אחרי כ 3/4 שעה מוסיפים 1 כוס מים.
10 דקות אחרונות מגולה.

אם התפו"א עדיין לא רכים אופים עוד קצת

צפה בקובץ המצורף 551213
בתיאבון
הכנתי. יצא מאוווד טעים!!!
מאמצת לקביעות.
 

שרית100

משתמש מקצוען
הי תודה לכן!
חיפשתי את המתכון הזה, זכרתי שהיה משהו מגרה...
ננסה מחר בעז"ה
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
צפה בקובץ המצורף 551065
עוגת שכבות טורט חום לבן

לטורט הלבן


10 ביצים

כוס וחצי סוכר

2 כפות שמן

3 כפות מיץ לימון

1 כוס קמח


לטורט החום

6 ביצים

שליש כוס סוכר (5 כפות)

1 כף שמן

2 כפות קקאו

שליש כוס קמח (4 כפות)

1 כפית אבקת אפיה

לקרם שוקולד

3/4 כוס סוכר

125 גרם שוקולד מריר

1 כף קקאו

3/4 כוס מים חמים

1 כפית אבקת נס קפה

1 מרגרינה

לציפוי

1 ריצ'

1 חבילת שוקולד מריר

אופן ההכנה:

מכינים את הטורטים הלבנים: מקציפים חלבונים עם הסוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים

מחלקים את הכמות ל2 תבניות גודל תנור משומנות היטב ואופים 20 דק' על 160 מעלות

מכינים את הטורט החום מקציפים חלבונים עם סוכר מוסיפים חלמונים ושאר חומרים

ואופים בתבנית גודל תנורמשומנת היטב 20 דק' על 160 מעלות

אחרי שהעוגות אפיות מכינים את קרם השוקולד בסיר קטן בלי המרגרינה ואחרי שמוכן מוסיפים מרגרינה ומערבבים עד שנמס

מרכיבים את העוגה

מניחים טורט לבן ועליו מחצית מכמות הקרם ועליו טורט חום ואז את מחצית הקרם השניה ואז שוב טורט לבן

מכינים את ציפוי השוקולד ושופכים מעל הטורט הלבן...

לקרר את העוגה היטב ולחתוך


למי שאין כח לעשות שתי קרמים
יכולה פשוט להכפיל את הגאנש ולהשתמש רק בו בתור קרם
הכנתי, יצא טעים ביותר, ונחתך סימטרי...
תודה!!!
Screenshot_20200829-232639.png
 

א.י.ל עיצובים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
מחפשת מתכון לרולדה הודו
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker תוכלי לעזור לי בבקשה?
בורקס פסטרמה

חבילה בצק עלים
חבילה פסטרמה הודו דל שומן
1/2 כוס קטשופ
1/4 כוס חרדל
ביצה למשיחה
שומשום וקצאח לזריה


מערבבים קטשופ וחרדל.
מרדדים את בצק העלים וחותכים ממנו מלבנים ברוחב של כ -20 ס"מ על 10 ס"מ
מורחים בתערובת הקטשופ והחרדל. מניחים עיגול פסטרה אחד ועוד אחד לצידו באופן שיכסה את כל העלה. מגלגלים כמו רולדה וסוגרים לעגול. חותכים בקצוות לא עד הסוף לקבלת מראה של פרח. מושחים בביצה טרופה וזורים שומשום וקצאח. אופים ב 180 מעלות כ-25 דקות להשחמה נאה.
 

UU

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
הכנתי היום בצהריים (סתם כי הגיע ההזמנה של הבשר) ונראה לי נכין גם בחוה"מ סוכות
יצא מעדן!!!
 

לא אני

משתמש מקצוען
תפו"א בתנור
מעדן
צפה בקובץ המצורף 551210

6 תפו"א גדולים חתוכים לאצבעות לא גדולות מדי
1/3 כוס שמן
פלפל שחור
מעט שום כתוש
1/2-3/4 כוס אבקת מרק בצל

מערבבים הכל בתבנית.
אופים מכוסה כשעה וחצי.
מדי פעם מערבבים. אחרי כ 3/4 שעה מוסיפים 1 כוס מים.
10 דקות אחרונות מגולה.

אם התפו"א עדיין לא רכים אופים עוד קצת

צפה בקובץ המצורף 551213
בתיאבון
נראה לך ילך עם אבקת מרק פטריות?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמ

א לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד:ב חַלְּצֵנִי יְהוָה מֵאָדָם רָע מֵאִישׁ חֲמָסִים תִּנְצְרֵנִי:ג אֲשֶׁר חָשְׁבוּ רָעוֹת בְּלֵב כָּל יוֹם יָגוּרוּ מִלְחָמוֹת:ד שָׁנֲנוּ לְשׁוֹנָם כְּמוֹ נָחָשׁ חֲמַת עַכְשׁוּב תַּחַת שְׂפָתֵימוֹ סֶלָה:ה שָׁמְרֵנִי יְהוָה מִידֵי רָשָׁע מֵאִישׁ חֲמָסִים תִּנְצְרֵנִי אֲשֶׁר חָשְׁבוּ לִדְחוֹת פְּעָמָי:ו טָמְנוּ גֵאִים פַּח לִי וַחֲבָלִים פָּרְשׂוּ רֶשֶׁת לְיַד מַעְגָּל מֹקְשִׁים שָׁתוּ לִי סֶלָה:ז אָמַרְתִּי לַיהוָה אֵלִי אָתָּה הַאֲזִינָה יְהוָה קוֹל תַּחֲנוּנָי:ח יְהוִֹה אֲדֹנָי עֹז יְשׁוּעָתִי סַכֹּתָה לְרֹאשִׁי בְּיוֹם נָשֶׁק:ט אַל תִּתֵּן יְהוָה מַאֲוַיֵּי רָשָׁע זְמָמוֹ אַל תָּפֵק יָרוּמוּ סֶלָה:י רֹאשׁ מְסִבָּי עֲמַל שְׂפָתֵימוֹ (יכסומו) יְכַסֵּמוֹ:יא (ימיטו) יִמּוֹטוּ עֲלֵיהֶם גֶּחָלִים בָּאֵשׁ יַפִּלֵם בְּמַהֲמֹרוֹת בַּל יָקוּמוּ:יב אִישׁ לָשׁוֹן בַּל יִכּוֹן בָּאָרֶץ אִישׁ חָמָס רָע יְצוּדֶנּוּ לְמַדְחֵפֹת:יג (ידעת) יָדַעְתִּי כִּי יַעֲשֶׂה יְהוָה דִּין עָנִי מִשְׁפַּט אֶבְיֹנִים:יד אַךְ צַדִּיקִים יוֹדוּ לִשְׁמֶךָ יֵשְׁבוּ יְשָׁרִים אֶת פָּנֶיךָ:
נקרא  20  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה