חלבי גבינה מתובלת- רעיונות......

רותי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש לי כמה גביעי שמנת
אם אין לי מסננן
איך עוד אפשר לסננן / להפוך אותם לגבינת שמנת?
 

ביתילי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
*שום, שמיר או פיטרוזיליה - אפשר גם יבשה, מלח, שמן זית - לרסק הכל יחד עם הגבינה
*חצי עגבניה פפריקה שמן זית מלח - שוב כנ"ל
מאד טעים במקום עגבניה לשים עגבניות מיובשות
*פלפל ירוק חריף (בעדינות...) מלח, שמן זית - וכנ"ל
 

UU

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
יש לי כמה גביעי שמנת
אם אין לי מסננן
איך עוד אפשר לסננן / להפוך אותם לגבינת שמנת?
נתנו פה כמה פעמים את ההצעה של טיטול נקי
במקרר ללילה
זה סופג את הנוזלים ומשאיר גינת שמנת מושלמת
אישית - מניחה ללילה בתוך חיתול בד קשור לברז מעל הכיור, יוצא כמו החנות

ולגבי גבינה עם בצל מטוגן - בדיוק הפוך מהביסלי - כמה שיותר זמן מושרה יחד - יותר טעים
משהו נוסף - לכל גבינה עם תיבול מכל סוג, ניתתן להוסיף קצת שומשום קלוי - מוסיף הרבה.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
יש תבלין בשם טוסקנה, בעיקר בחנויות פיצוחים ותבלינים. מקסים במטבל גבינה.
אני משתמשת איתו הרבה, אבל לא חשבתי אף פעם לשלב במטבל גבינה.
תודה על הרעיון!
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
נתנו פה כמה פעמים את ההצעה של טיטול נקי
במקרר ללילה
זה סופג את הנוזלים ומשאיר גינת שמנת מושלמת
הבנתי שזה ממש לא בריא בגלל החומרים שיש בטיטול ונספגים בגבינה.
 

תמממממי

משתמש פעיל
יש מתכון מדהים שזה יוצא ריבועי גבינה -מרשים מאוד חבל שאין לי תמונה

ל750 גרם גבינה להוסיף ביצה רכה רבע כוס קמח שום שמיר ומלח לחמם תנור ל 180 לשטוח בתבנית שיהיה בגובה של חצי סנטימטר בערך
להכניס לתנור לרבע שעה
לחכות שקצת יתקרר ולחתוך לריבועים 4*4 יוצא מרשים מאוד וטעים בטירוף
 

אסתי אחת

משתמש מקצוען
יש מתכון מדהים שזה יוצא ריבועי גבינה -מרשים מאוד חבל שאין לי תמונה

ל750 גרם גבינה להוסיף ביצה רכה רבע כוס קמח שום שמיר ומלח לחמם תנור ל 180 לשטוח בתבנית שיהיה בגובה של חצי סנטימטר בערך
להכניס לתנור לרבע שעה
לחכות שקצת יתקרר ולחתוך לריבועים 4*4 יוצא מרשים מאוד וטעים בטירוף
באיזה סגנון זה יוצא ועם מה אוכלים?
כמו עוגה? כמו ממרח? בורקס?
 

ראש צוות

משתמש סופר מקצוען
* גבינה עם טיפה רוטב צילי מתוק.
* גבינה עם סלט חזרת (קנוי) וקצת מיונז.
* גבינה, חצי גביע שמנת חמוצה, מלח פלפל - יוצא גבינת שמנת. אם רוצים שיתקשה, להשהות קצת לפני ההגשה.
* קוטז, קצת מיונז, ביצה קשה מרוסקת, גבינה צהובה מגוררת.
 

מידי פעם

משתמש פעיל
נתנו פה כמה פעמים את ההצעה של טיטול נקי
במקרר ללילה
זה סופג את הנוזלים ומשאיר גינת שמנת מושלמת
אישית - מניחה ללילה בתוך חיתול בד קשור לברז מעל הכיור, יוצא כמו החנות

ולגבי גבינה עם בצל מטוגן - בדיוק הפוך מהביסלי - כמה שיותר זמן מושרה יחד - יותר טעים
משהו נוסף - לכל גבינה עם תיבול מכל סוג, ניתתן להוסיף קצת שומשום קלוי - מוסיף הרבה.
שמעתי פעם ממשגיח כשרות שיש בזה בעיה הלכתית- בחומרים שיש בטיטול...
לא הייתי ממליצה...
 
  • תודה
Reactions: UU

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

פרק קמב א מַשְׂכִּיל לְדָוִד בִּהְיוֹתוֹ בַמְּעָרָה תְפִלָּה:ב קוֹלִי אֶל יְהוָה אֶזְעָק קוֹלִי אֶל יְהוָה אֶתְחַנָּן:ג אֶשְׁפֹּךְ לְפָנָיו שִׂיחִי צָרָתִי לְפָנָיו אַגִּיד:ד בְּהִתְעַטֵּף עָלַי רוּחִי וְאַתָּה יָדַעְתָּ נְתִיבָתִי בְּאֹרַח זוּ אֲהַלֵּךְ טָמְנוּ פַח לִי:ה הַבֵּיט יָמִין וּרְאֵה וְאֵין לִי מַכִּיר אָבַד מָנוֹס מִמֶּנִּי אֵין דּוֹרֵשׁ לְנַפְשִׁי:ו זָעַקְתִּי אֵלֶיךָ יְהוָה אָמַרְתִּי אַתָּה מַחְסִי חֶלְקִי בְּאֶרֶץ הַחַיִּים:ז הַקְשִׁיבָה אֶל רִנָּתִי כִּי דַלּוֹתִי מְאֹד הַצִּילֵנִי מֵרֹדְפַי כִּי אָמְצוּ מִמֶּנִּי:ח הוֹצִיאָה מִמַּסְגֵּר נַפְשִׁי לְהוֹדוֹת אֶת שְׁמֶךָ בִּי יַכְתִּרוּ צַדִּיקִים כִּי תִגְמֹל עָלָי:
נקרא  6  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה