@רק להודות... אם ישלך מיקסר תנסי את המתכון הזה.
כל החומרים למיקסר משאירה להתפתחה ומשם קליעה ולתנור.
החומרים:
2 1/4 ק"ג קמח ( 2 ק"ג +2.5 כוסות חד פעמי)8
2 כפות מלח
2 ביצים
1 1/4 כוסות סוכר
2 קוביות שמרים סה"כ 100 גרם
5 כוסות מים חמימים
כוס שמן
התססת השמרים -מפרקים את השמרים בכוס קרטון מוסיפים כף סוכר וממלאים מים חמימים עד לכיסוי השמרים אחרי 14 דק' השמרים נראים כך
צפה בקובץ המצורף 550947 אז לכן להתסיס 10 דק' בדיוק
נשמע מורכב אבל זה פשוט מאוד מאוד
בקערה להוסיף
2 כפות מלח
מעל 2 ק"ג קמח
2 ביצים
לכסות את הביצים עם 2.5 כוסות הקמח הנותרים
להוסיף שמרים
סוכר
מים
ושמן
לערבל במיקסר לפחות 10 דק'
לכסות להתפחה שעה וחצי
להפריש חלה
לקלוע
להשאיר בתבנית להתפתחה נוספת של חצי שעה
ביצה
שומשום ולתנור
200 מעלות טורבו חצי שעה
את כל הארבע ביחד
וזה מה שיוצא
צפה בקובץ המצורף 550948