אגב חצילים מטוגנים.
אפשר לפרוס חצילים (להשרות במלח אם רוצים להפגת המרירות)
לשטוף ולנגב.
לקמח אותם משני הצדדים ואז לטבול בביצה ולטגן עד השחמה.
להספיג ובינתיים להכין רוטב עגבניות, שום ופטרוזיליה (עדיף מעגבניות טריות, למרקם מעניין יותר).
להוריד מהאש ולקרר את הרוטב.
לשפוך על החצילים ולתת להם להיות שרויים ברוטב כמה שעות לפחות.
זה מעדן שיגמרו עוד לפני השבת
זהירות!!!
אפשר לפרוס חצילים (להשרות במלח אם רוצים להפגת המרירות)
לשטוף ולנגב.
לקמח אותם משני הצדדים ואז לטבול בביצה ולטגן עד השחמה.
להספיג ובינתיים להכין רוטב עגבניות, שום ופטרוזיליה (עדיף מעגבניות טריות, למרקם מעניין יותר).
להוריד מהאש ולקרר את הרוטב.
לשפוך על החצילים ולתת להם להיות שרויים ברוטב כמה שעות לפחות.
זה מעדן שיגמרו עוד לפני השבת
זהירות!!!