סיפור Zoom כתוש

• הוסף לסימניות
חתרתי במרץ בין גלי החום, מנווט מהזיכרון אל המכולת השכונתית. מבטים ממוזגים ליוו אותי מאחורי הזגוגיות, משל הייתי דג מפרפר באקווריום מחומם.

בכניסה למכולת עמד צעיר לבוש במסכה ועוד קצת, בידו השזופה מד חום למצח, יורה מטווח אפס על קודקודים לוהטים.

"אח שלי תחזור הביתה יש לך 38.5", צעק עלי הדרדק לאחר ששפשף לי את המוח.

"חמוד", אמרתי בנועם, "זו הטמפרטורה בחוץ, תן לי שתי דקות במקרר של הדגים ואני חוזר אליך כמו חדש".

"לא יכול אחי", הצטדק, "תגיד לי מה אתה צריך אני אביא לך".

נחמד מצידו, "אני צריך את ה'בזזז' של היתושים".

"את מה?"

"נו, המטקה הזו שמחשמלת את היתוש ב'זזזום' כזה".

"אה, את זה אין לנו, אבל יש לנו משהו הרבה יותר יעיל".

"מה זה זה?"

"יש לנו מכשיר ששולח גלים על קוליים פלוס קרניים סגוליות מאד וכל יצור מכונף ממשפחת אוכלי הדם נמלט על רפשו".

"כמה הוא עולה?"

"80 שקלים לשם שמים. רק תחשוב כמה אתה חוסך- אל-טוש, אנטי-פליי, דפי דבק, רשתות עם חורים פרומים, פורומים עם הורים ברשתות... וזה עוד בלי ה'זזזום' שרצית לקנות עכשיו".

"ועל מה הוא עובד?"

"עליך רבנו, הוא עובד עליך".

• הוסף לסימניות
נמלט על רפשו
פלוס קרניים סגוליות מאד
רשתות עם חורים פרומים, פורומים עם הורים ברשתות...
סגולה להיות סגולה מצחוק...

ואם בביקורת עסקינן בסמוך, הרגיש לי בקטע הזה קצת מדי קצר. פחות תיאורים, יותר דיבורים. תנו קצת יותר מיץ, מילה-שתיים פה ושם, משהו להיאחז בו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנשים השוהים בינות למוצאות המזגן הממזג

היה מתאים לו להגיע אחרי ליל שימורים של מלחמה עיקשת ביתושים, כשהם אלו שניצחו...
@שיילה עשה לנו, הקוראים, את אשר עשה המוכר להנ"ל, בעודו מצפה לאיזושהי חשיפה דרמטית או לפחות השתעשות ארוכת טווח, הוא זורק הכל על השולחן וחותם את הסיפור.

• הוסף לסימניות
ואם בביקורת עסקינן בסמוך, הרגיש לי בקטע הזה קצת מדי קצר. פחות תיאורים, יותר דיבורים. תנו קצת יותר מיץ, מילה-שתיים פה ושם, משהו להיאחז בו.
תודה.לעיתים זה נובע מעצלות
הפאנץ' הגיע מהר מדי. הוא רוצה למכור או לא?
הומור סובל דברים כאלו.
.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה