תמ"א 38

• הוסף לסימניות
אם יש לך אפשרות אחרת, מהי?
פינוי בינוי?
באיזה קומה אתה גר.
כמה שכנים יש לך
מה האפשרויות של התוספת
כמה אתה מוכן לעבוד על זה ולסבול את הכאב ראש של אתר בניה

• הוסף לסימניות
יש שלושה חדרים אני קומה שניה יהיה לי תוספת של 25 מטר רבוע פלוס מחסן של מטר על מטר מעלית וזהו זה מה שהקבלן מציע והוא יבנה למטה יחידות וגם בקומה העליונה הוא יקבל 6 חדרים זאות אומרת 2 דירות
ויש לי כוח ועצבים שאין לי מקום בבית

• הוסף לסימניות
אם רובם מעוניינים והאנשי מקצוע רצניים זה יכול לרוץ בעז"ה.
אם הרבה מתנגדים זה כאב ראש מדי גדול.
אתם יכולים להתמקח אתו יותר, על גודל המחסן, ועל עוד פרטים במפרט, להתנות מראש שהשיפוץ ששלכם יהיה לפני שהוא מתחיל עם העבודות למעלה,

• הוסף לסימניות
אם רובם מעוניינים והאנשי מקצוע רצניים זה יכול לרוץ בעז"ה.
אם הרבה מתנגדים זה כאב ראש מדי גדול.
אתם יכולים להתמקח אתו יותר, על גודל המחסן, ועל עוד פרטים במפרט, להתנות מראש שהשיפוץ ששלכם יהיה לפני שהוא מתחיל עם העבודות למעלה,
זה ברור שהוא יבנה קודם את שלנו אבל המחסן לא נראה לי מטר על מטר וגם לא יהיה לנו סוכה הוא אומר שזה לא שוה לו יכול להיות הוא מרויח 3.5 מליון על כל דירה למעלה שהוא בונה והוא משכיר את זה ב4.5 5 אלף כול אחת בחודש ועוד למטה גם אלפים אלפים חמש מאות כול אחת השאלה היא האם שוה לי להיות היזם או שלא

• הוסף לסימניות
זה נשמע לי שהוא לא נותן לך מספיק.
כמה דיירים אתם?
כמה קומות בבניין?
כמה הבניין יהייה שמיש בזמן הבניה?
25 מ"ר ללא סוכה זה לא מספיק
תתעקשי לקבל לפחות גם סוכה אם לא תסכימי את דופקת לו את הפרויקט אז הוא חייב להתקפל.
את צריכה להבין שאחרי התמ"א אין לך שום אפשרויות לתוספות ז"א ערך הדירה שלך ממש יורד כשאין לו סוכה ואין אפשרות לסוכה

• הוסף לסימניות
איזה חברה זה
זה לא חברה, זה משהי פרטית שעובדת גם עם חברות יזמות, ישרה כמו סרגל ותיתן לכם מידע על האפשרויות למקסם את הרווח מול היזמים/קבלנים . מתמחה בנתונים בירושלים. כל עיר והנתונים שלה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמרפסת סוכה היא מינימום!!!
והיזם ברור יכול לתת לכם עוד זכויות (כי מה אפשר להכניס במחסן של מטר?)
חוץ מ-25 מ"ר תוספת,
היזם עושה על כל הסיפור הזה המון כסף, ויכול להקדיש קצת יותר בשביל הדייר הקיים...
תתעקשו ותבדקו את הזכויות!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמרפסת סוכה היא מינימום!!!
והיזם ברור יכול לתת לכם עוד זכויות (כי מה אפשר להכניס במחסן של מטר?)
חוץ מ-25 מ"ר תוספת,
היזם עושה על כל הסיפור הזה המון כסף, ויכול להקדיש קצת יותר בשביל הדייר הקיים...
תתעקשו ותבדקו את הזכויות!
תודה הסתדר בסוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

בס"ד, יצרתי ממשק נוח ליצירת לוח שנה עברי עם התאמה אישית,
לעת עתה, אפשר להוסיף כיתוב (ימי הולדת וכד'), להעלות תמונה לכל יום, וכן תמונה ראשית לחודש.
זה עדיין באמצע עבודה, אני כבר מפרסם בשביל לקבל הערות והארות.
הנה קישור לאתר,

הוראות:
1. אפשר לבחור תמונת רקע ללוח שנה
2. לכל חודש ניתן לתת תמונה ראשית
3. בכל יום ניתן להוסיף תמונת רקע ליום, וכן כיתוב (אם יש יותר מאירוע אחד, אפשר פשוט לרדת שורה)
4. בסיום, מקליקים על הכפתור "להורדה"
זה פותח את חלונית ההדפסה,
שימו לב: יכול לקחת זמן עד שזה נטען, תלוי בכמות התמונות שהעליתם, אפי' כמה דקות!
הנה צילום מסך של ההגדרות בחלונית ההדפסה.
1759872841572.png

כאמור, אני אשמח מאוד להערות והצעות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  1  פעמים
למעלה