- הוסף לסימניות
"שלום הרב"
"כן, באתי להתנדב פה במטה. מה אפשר לעזור?"
"הנה יש פה רשימת טלפונים של מצביעים פוטנציאליים. תתקשר ותשכנע אותם להצביע".
"הלו?"
"שלום. לאן הגעתי?"
"את מי חיפשת?
"לאן הגעתי?"
"את מי חיפשת?
"לאן הגעתי?"
טו--ט טו--ט טו--ט.
מספר הבא
"הלו"
"שולם. אפשר לדבר איתכם כמה דקות?"
"באיזה עניין?"
"הרב כבר הצביע?"
"אני לא רב. אני יניב. לא הצבעתי. אם יהיה לי כוח ללכת, נראה לי אני אצביע ביבי".
"תראה. למעיישה, כבר מורון החזןאיש אמר שהרבה גופי תיירה תלויים בזה. והרי זו מצווה שאי אפשר לקיימה על ידי אחרים. אתה בטח זוכר את הדברים של הראשישיבע זייכר צדיק לברוכה, מה שהוא דיבר על השפנים והחזירים. בזמנו זה עשה הרבה רעש. שמעתי שהרבה חזרו בתשובה בזכות זה. ומורון אמר שזה זכות וקידוש שם שמיים להצביע לג'. והרי הרמב"ם הפליג במצוות קידוש השם כמו שעמדו כבר האחרונים על הדיוק למה רק בהלכות קידוש השם הוא כתב את הלשון - - - הלו? הלו?? התנתק משום מה".
מספר הבא.
"הלו".
"שולם. מדברים פה מהמטה של ג'. הרב כבר הצביע?"
"כן".
"מה הרב הצביע אם מותר לשאול?"
"הציונות הדתית"
"אוי ויי, אוי ויי. הרי ר' אלחנן וסרמן אמר שהציונות הדתית זה עבודה זרה בשיתוף. אתם בטח מכירים את הוורט של ר' שלום על 'שני גויים בטנך', עדיף שני גויים ממזרוחניק אחד. חחחחחח. חחח. אבל ברצינות, מי ידאג לציבור שלנו? המזרוחניקס?! אתה זוכר בדיוק מה היה כשבנט הלך יחד עם הבן של טומי לפיד"
"אבל לא הצבעתי לבנט. הצבעתי לסמוטריץ'"
"הכל אותו דבר. זה אותה מפלגה".
"ממש לא. הם התפלגו".
"באמת? אתה רואה מה זה? לתאווה יבקש נפרד. כשכל אחד מחפש רק את הכבוד של עצמו מה יוצא? מחלוייקת, פירוד - - - הלו???"
"הלו? הצבעתם כבר ג'? שמעת על ההבטחה של מרן רשכבה"ג? אם אתה מצביע ג' - אתה מקבל גן עדן על המקום".
"על המקום? תודה. לא מעוניין".
"נו, איך הולך לך עם הטלפונים?"
"אני חושב שהולך טוב. הם ישר מנתקים ורצים להצביע"
"כן, באתי להתנדב פה במטה. מה אפשר לעזור?"
"הנה יש פה רשימת טלפונים של מצביעים פוטנציאליים. תתקשר ותשכנע אותם להצביע".
"הלו?"
"שלום. לאן הגעתי?"
"את מי חיפשת?
"לאן הגעתי?"
"את מי חיפשת?
"לאן הגעתי?"
טו--ט טו--ט טו--ט.
מספר הבא
"הלו"
"שולם. אפשר לדבר איתכם כמה דקות?"
"באיזה עניין?"
"הרב כבר הצביע?"
"אני לא רב. אני יניב. לא הצבעתי. אם יהיה לי כוח ללכת, נראה לי אני אצביע ביבי".
"תראה. למעיישה, כבר מורון החזןאיש אמר שהרבה גופי תיירה תלויים בזה. והרי זו מצווה שאי אפשר לקיימה על ידי אחרים. אתה בטח זוכר את הדברים של הראשישיבע זייכר צדיק לברוכה, מה שהוא דיבר על השפנים והחזירים. בזמנו זה עשה הרבה רעש. שמעתי שהרבה חזרו בתשובה בזכות זה. ומורון אמר שזה זכות וקידוש שם שמיים להצביע לג'. והרי הרמב"ם הפליג במצוות קידוש השם כמו שעמדו כבר האחרונים על הדיוק למה רק בהלכות קידוש השם הוא כתב את הלשון - - - הלו? הלו?? התנתק משום מה".
מספר הבא.
"הלו".
"שולם. מדברים פה מהמטה של ג'. הרב כבר הצביע?"
"כן".
"מה הרב הצביע אם מותר לשאול?"
"הציונות הדתית"
"אוי ויי, אוי ויי. הרי ר' אלחנן וסרמן אמר שהציונות הדתית זה עבודה זרה בשיתוף. אתם בטח מכירים את הוורט של ר' שלום על 'שני גויים בטנך', עדיף שני גויים ממזרוחניק אחד. חחחחחח. חחח. אבל ברצינות, מי ידאג לציבור שלנו? המזרוחניקס?! אתה זוכר בדיוק מה היה כשבנט הלך יחד עם הבן של טומי לפיד"
"אבל לא הצבעתי לבנט. הצבעתי לסמוטריץ'"
"הכל אותו דבר. זה אותה מפלגה".
"ממש לא. הם התפלגו".
"באמת? אתה רואה מה זה? לתאווה יבקש נפרד. כשכל אחד מחפש רק את הכבוד של עצמו מה יוצא? מחלוייקת, פירוד - - - הלו???"
"הלו? הצבעתם כבר ג'? שמעת על ההבטחה של מרן רשכבה"ג? אם אתה מצביע ג' - אתה מקבל גן עדן על המקום".
"על המקום? תודה. לא מעוניין".
"נו, איך הולך לך עם הטלפונים?"
"אני חושב שהולך טוב. הם ישר מנתקים ורצים להצביע"
הנושאים החמים

Reactions: שבשבה, פירחונית, נכון מאוד ועוד 2 משתמשים5 //