לא הבנתי יש כזה אפשרות? לחברה של הסים?אולי תפנו לחברה עצמה לשאול אותם אם אפשר להקריא לכם את האס אמ אס
לא נשמע לי שיש להם גישה לזהאולי תפנו לחברה עצמה לשאול אותם אם אפשר להקריא לכם את האס אמ אס
הם אמרו לי שאין פתרון.לחנות ויסטק בביתר עלית יש פיתרון 02-580-1188
כגון וירטואל מייל0795809090יש עוד אפשרות יש חברות שאפשר לקבל אצלם מספר וירטואלי שאפשר לשלוח לזה sms ולקבל במייל
דווקא המספר שלך או לקבל sms?אני גם צריכה עזרה בזה, מישהי יודעת????
הם מקבלים למספר שלי?יש עוד אפשרות יש חברות שאפשר לקבל אצלם מספר וירטואלי שאפשר לשלוח לזה sms ולקבל במייל
כן, כמובן למספר שלידווקא המספר שלך או לקבל sms?
אשמח אם מישהי יודעתאם אני צריכה לפתוח מייל חסום והם שולחים לי SMS יש אפשרות שאכניס מספר אחר ממה שנרשמתי ?
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: אוהבת אמנות, פנינה ריימונד, net13 ועוד 7 משתמשים10 //