אני לא שילמתי,
אבל הבנתי שאין הבדל בסיפורים.
יש גם חלק מהסיפורים בתשלום לשמוע בקו,
ושם זה בחינם.
יכול להיות שהסיפורים פשוט יותק מעניינים...
הוא בחינמיים מוציא 5 בחודש,
ובתשלום הוא מוציא 7 בחודש,
וסתם דוגמא, הסיפורים של ל' תשרי: הצמיד זה 47 דקות, קופסת האתרוג 15 דקות, אתרוג חטוף 48 דקות, תשובת כעס זה 1:30 דקות, שינוי שם זה 15 דקות.
שזה בל' תשרי תשפ"ו, שבחודש הזה יצאו יחסית סיפורים ארוכים,
------
הנה הסיפורים שיצאו בכ"ח אלול (אם אני לא טועה):
זעירה 1 ו-2 זה הראשון 46 דקות, השני 51 דקות, קופסת האתרוג זה 6 דקות, ניקולאי השתגע 30, אין מסרבים לגדול 15. [בין מטרות יצא באמצע החודש וזה 1:21]
>----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------<
ואלו הם הפרופורציות בין החודשים: בחודש תשרי תשפ''ו יצאו 5 סיפורים, וסך הדקות הוא: 215, סך השעות: קצת יותר מ-4.
בחודש אלול תשפ"ה יצאו 5 [6] סיפורים, וסך הדקות הוא: 148 [229]. שזה אומר: קצת פחות מ-3 [כולל 'בין מטרות' קצת יותר מ-4].
בקיצור:
כולל 'בין מטרות' (בסוגריים המרובעים), יצאו יותר בחודש הראשון, אבל הוא יצא באמצע החודש.
אז בחישוב, בחודש הראשון יצא
פחות בהרבה מבחודש השני.
--
זה בחינם.
כי כמו שאמרתי: בחודש הראשון יצא פחות דקות ב-67 (הכל אם מחשבון).
ובחודשים קודמים יצא ממש בלי פרופורציות (בערך 12 סיפורים ארוכים כקצרים).
----
טוב, אז מה שניסיתי לומר בכל החישוב הזה הזה זה שאין פרופורציות בסיפורים בחינם וגם בתשלום,
והנה דוגמא (קצרה! אני לא יעריך את ההודעה יותר).
תמונות זהות - 1:05. | ספינת הירושה - 1:21 | סוד בית האבות* - 54 | מלחמה תת קרקעית 1 - 1:11 | מלחמה תת קרקעית 2 - 1:00 | מלחמה תת קרקעית 3 - 54 | מבצע נצבים - 1:08 | כוח ארבע 1 - 55 | כוח ארבע 2 - 43 | וידוי נקי - 1:18 | הצלת החיילים - 42 | המסדר - 1:02
לאחר החישוב: סך הדקות - 665. סך השעות - 11.
=
זה מל' תשרי תשפ"ו.
=
\\*זה נראה לי בית אבות (
הורדה ), אבל זה לא בדיוק אותו אורך אז אני לא
-----
הנה הסיפורים מאלול תשפ"ה:
שחקן בכלא - 36 | פיגוע בצרפת - 1:06 | עורך דין לגויים 1 - 54 | עורך דין לגויים 2 - 1:02 | מכת ברק 1 - 53 | מכת ברק 2 - 1:10 | מי תשובה - 1:08 | מחילת האח - 1:05 | בנק התשובה - 1:02 | אימת השמיעה - 1:06
לאחר החישוב: 602 דקות שזה יוצא: 10 שעות.
אז עוד משהו שיצא מכל זה: הסיפורים גם בחינם וגם בתשלום אף פעם לא יוצאים בפרופורציות אחד לשני.