- הוסף לסימניות
מחפשת מידע היכן ניתן ללמוד בניית מקצבים
מקום לימודים, סרטונים וכו'
כמובן שמותאם חציבור החרדי
תודה
אשמח לכל בדל מידע
מקום לימודים, סרטונים וכו'
כמובן שמותאם חציבור החרדי
תודה
אשמח לכל בדל מידע
תודה על המשובבינה מלאכותית, וחבל על כל שקל נוסף
איזה?בינה מלאכותית, וחבל על כל שקל נוסף
או לפחותמקום לימודים
למרות שאני יודע,תמיד יש מה להתקדם. אני גם אשמח לדעת איפה אפשר ללמוד יותר.סרטונים
זו בדיוק הנקודה. כדי לדעת לבנות מקצב צריך להכיר את עולם המוזיקה, מבנה מערכת תופים, טכניקות ליווי בפסנתר, ארפג'ו, פעימות ובתים, ביטים, סגנונות מקצבים מקובלים. מבנה אקורדים. טכניקות נגינה בפסנתר, פסנתר חשמלי, גיטרות, כינורות ליווי (Strings). אין הרבה קיצורי דרך.תודה
במחילה, גם למי שלא בענינים אי אפשר ללמוד מזה.
אבל ללא ספק שלמרות שאני יודע,תמיד יש מה להתקדם. אני גם אשמח לדעת איפה אפשר ללמוד יותר.
זה מאוד מלמדכדי להתחיל כדאי שפשוט תפתחו קובץ של מקצב ותבדקו איך הוא בנוי, תקשיבו לכל ערוץ בנפרד, תנסו להבין את תפקיד כלי ההקשה השונים ביצירת הקצב, תפקיד הבס וכו'.
אולי מאתגר, אבל חלק גדול מאוד מזה אפשריואת זה אי אפשר (נכון להיום) ללמוד מ GPT.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: בית הסופר התורני, י ס, פנטסטית ועוד 2 משתמשים5 //