דרוש מידע מקצבים

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע היכן ניתן ללמוד בניית מקצבים
מקום לימודים, סרטונים וכו'
כמובן שמותאם חציבור החרדי
תודה
אשמח לכל בדל מידע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה
במחילה, גם למי שלא בענינים אי אפשר ללמוד מזה.
אני חושב שפותח האשכול שואל על משהו רציני ומעשי כמו
מקום לימודים
או לפחות
למרות שאני יודע,תמיד יש מה להתקדם. אני גם אשמח לדעת איפה אפשר ללמוד יותר.

• הוסף לסימניות
תודה
במחילה, גם למי שלא בענינים אי אפשר ללמוד מזה.
זו בדיוק הנקודה. כדי לדעת לבנות מקצב צריך להכיר את עולם המוזיקה, מבנה מערכת תופים, טכניקות ליווי בפסנתר, ארפג'ו, פעימות ובתים, ביטים, סגנונות מקצבים מקובלים. מבנה אקורדים. טכניקות נגינה בפסנתר, פסנתר חשמלי, גיטרות, כינורות ליווי (Strings). אין הרבה קיצורי דרך.
כדי להתחיל כדאי שפשוט תפתחו קובץ של מקצב ותבדקו איך הוא בנוי, תקשיבו לכל ערוץ בנפרד, תנסו להבין את תפקיד כלי ההקשה השונים ביצירת הקצב, תפקיד הבס וכו'.

• הוסף לסימניות
בדיוק. ברור שאי אפשר לדעת לבנות בלי לדעת לנגן.
כל הרשימה הזאת זה ידע שמאוד חשוב לדעת למי שרוצה ללמוד בניית מקצבים ברמה גבוהה. (ברמה נחמדה לדעתי אפשר להוריד חלק)
ואת זה אי אפשר (נכון להיום) ללמוד מ GPT.
השאלה שלי הייתה
למרות שאני יודע,תמיד יש מה להתקדם. אני גם אשמח לדעת איפה אפשר ללמוד יותר.
אבל ללא ספק ש
כדי להתחיל כדאי שפשוט תפתחו קובץ של מקצב ותבדקו איך הוא בנוי, תקשיבו לכל ערוץ בנפרד, תנסו להבין את תפקיד כלי ההקשה השונים ביצירת הקצב, תפקיד הבס וכו'.
זה מאוד מלמד

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום,
החלטתי להכנס לשוק ההון, מתוך הבנה שזהו אפיק שיכול להניב רווחים גדולים בעזרת ה'.
כמובן שלהכנס לנושא כה רחב וגדול- עם אפס ידע (זה בגדול מה שיש לי...)- לא מומלץ.
אני מחפשת קורס מקיף ואיכותי שלאחריו אני אוכל לעוף קדימה עצמאית.
מחיפוש ברשת, נתקלתי במכללת דניאל דמארי,- שהוא, כך הבנתי מלמד את הנושא בצורה מעמיקה ויסודית.
אני לא אכתוב מחיר מדויק, אבל הם לוקחים בסביבות התשע אלף, ונותנים בתמורה מעטפת מאוד מושקעת, של כמעט 24/7 עם קבוצת ווצאפ צמודה שבה אפשר לשאול הכל ועונים ממש מהר, תיעוד ביומני מסחר- שהם עוברים עליו כל שבוע ומפדבקים אותי, בנוסף יש סקירה שבועית על כל מה שקורה בשוק מדניאל עצמו בה הוא מפרט על כל מה שכנראה הולך לקרות והמהלכים שהוא עצמו הולך לעשות.
וגם- פתיחת חשבון דמו- ולווי צמוד עליו, ורק אחרי שהם רואים שאני יודעת להתנהל איתו מעולה, הם עושים בדיקה ומשחררים אותי לפתיחת חשבון אמיתי.
וגם- הם מדגישים שהליווי שלהם הוא לכל החיים.
שאלתי היא-
שווה?
האם יש קורסים אחרים שנותנים מענה דומה בפחות מחיר?
זה מחיר הגיוני בשוק?

אשמח לכל מידע.
תודה רבה!!!

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  2  פעמים
למעלה