טוב אז אחרי כל הפרגונים והפידבק שנתתם לי על העבודות שעשיתי עד עכשיו בלימודי עיצוב בפרוג
ממש נתתם לי חשק לעלות עוד...
אז תהינו
אז הנה התקדמנו לתוכנת PS - האמת שאותה אני כן מכירה, אבל מאמינה שיש עוד מה ללמוד תמיד
אבל בכל זאת השתמשתי לש.ב. דווקה בכלים שלמדנו בשיעור
הנה שיעור 1 - כלי הבחירה
אז כמובן לקחתי תמונות שצלמתי והמנורות מפריפיק
נו אז מה אומרים אשמח לתגובות
וכל מי שרוצה לראות את העבודות הקודמות אפשר לראות כאןוכאן
טוב התלבטתי רבות אם לעלות עוד משהו..
כי תכלס אנשים נכנסים פעם אחת בערך לאשכול וזהו, אז לא יודעת אם אני מעלה בשביל עצמי
אבל בכל מקרה אמרתי מי שיראה שירוויח
טוב אז הנה ש.ב. של שיעור שלישי, מסכות, שיטות שילוב
כן אז גם הפעם התמונות אני צלמתי, והפעם גם את המשפט חיברתי בעצמי
אשמח לתגובות!!!
אז כן היה שווה לשתף
תודה שמחה שאהבתם!!!
ותודה גם על כל הלייקים מכולם ועל הפרגונים בהודעות הקודמות!!!
והאמת שזה באמת נותן כח!!!
רק בעיה אחת נוצרה לי שבטעות העלתי לעצמי את הרף ואין לי אפשרות לעשות משהו פשוט עכשיו או שכן?
לעקוף את הפקק בהייטק: המסלול הישיר לתפקיד נחשק העולם עובר עדכון גרסה, והיכולת לשלב סוכני AI בתוך תהליכי אוטומציה היא הכוח החדש. בקורס תלמדו איך לגרום לכלים ״לדבר״ אחד עם השני בצורה מושלמת ולהפוך כאוס לאוטומציה חכמה. העתיד כבר כאן, אל תישארו מאחור. בואו להוביל אותו!
תודה שוב על כל הפרגונים!!!
טוב אז התקדמנו לשיעור רביעי, הרעיון היה לקחת תמונה שחור לבן ולצבוע אותה/לעשות שינוי אווירה בתמונה
הפעם אין פה תמונות שצלמתי בעצמי, בעיקרון בהתחלה השתמשתי בתמונה שצלמתי פעם אבל אחרי שגמרתי לעבוד, קלטתי שבעצם אין לי אפשרות להשתמש בתמונה הזאת כי זה תמונה שצולמה ברחוב ויש שם תמונה של ילד שאין לי אישור ע"כ
אז אחרי שממש התייאשתי שעבדתי כ"כ קשה על אותה תמונה הייתי צריכה הרבה כח לחשוב ולהתחיל לעבוד מחדש על רעיון חדש.
אז זה מה שיצא, אם יש הערות אשמח פשוט זה לא מרגיש לי מספיק מושלם

Reactions: רות ב., תפוז ג'ינג'י, ללוש לוי ועוד 9 משתמשים12 //