אם אתם במכבי- יש את ד"ר ורדה לנדו- מומלצת בחום!! היא מומחית ממש בנושא.לבת שלי יש בעיה קלה של מיקוד ראיה
אני מחפש מומחה שיתאים לה משקפיים (אם היא צריכה), אני גר בבני ברק ואין כל כך רצון לנסוע לירושלים לד"ר נורמן.
מישהו מכיר מומחה כאן במרכז, או ששוה לנסוע לירושלים.???
איפה היא מקבלת? כמה עולה? היא מתאמת משקפיים?אם אתם במכבי- יש את ד"ר ורדה לנדו- מומלצת בחום!! היא מומחית ממש בנושא.
לפני שנתיים קיבלה במכבי כהנמן בב"ב, היא גם מתאימה משקפיים אם יש צורךאיפה היא מקבלת? כמה עולה? היא מתאמת משקפיים?
האורטופטיסט גיא ברנט-יצחקי מומלץ של הרב פירר.לבת שלי יש בעיה קלה של מיקוד ראיה
אני מחפש מומחה שיתאים לה משקפיים (אם היא צריכה), אני גר בבני ברק ואין כל כך רצון לנסוע לירושלים לד"ר נורמן.
הייתי אצלה כבר הבוקרלפני שנתיים קיבלה במכבי כהנמן בב"ב, היא גם מתאימה משקפיים אם יש צורך
אצלנו היא ממש הצילה את הראיה של הילד!
איזה יופי שכ"כ מהר היה לכם תור!הייתי אצלה כבר הבוקר
מקצועית ואמינה מאד
יישר כח
@מחשושה -ד"ר הורביץ- מבחינת בדיקה נראית לדעתי האישית מאד מקצועית (והייתי גם אצל נורמן כמה שנים)
טיפול- המשקפיים בהכנה...
מקבל בגבעת שמואל הגעתי אליו אחרי המלצות מאד חמות
הטלפון שלו -0525546030
היינו אצל רוני מאד נהנינו וראינו שיפור התהליך בתחליתו אבל שיפור יש ואף הילד מעדכן על שפור וגם אנחנו היינו אצל אורתופיסטית ואמרה שאין בעיה אבל כנראה שכן הייתה בעיה ועשיו יש שיפור משמעותי@מחשושה -
אפשר לדעת אם הועילו המשקפיים?
הייתי אצל רוני הורביץ עם הבת שלי, יש לה קשיים בקריאה ומתלוננת על כאבי ראש וסחרחורות כשקוראת
ורופא עיניים וגם אורתופיסטית תותחית אמרו לי שאין לה שום בעיה של מיקוד...
או שזה סוג אחר של מיקוד
אשמח שתעני לי כאן או במייל chayaelma25 שטרודל gmail.com
יעזור לי מאודד
יש בבני ברק ובאזור מומחים מצוינים.לבת שלי יש בעיה קלה של מיקוד ראיה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: אוראל סולטן, מה נשמע???, גיי פייפן ועוד 3 משתמשים6 //