קרבת ה לי תמיד
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
מחפשת מקום עבודה לבת שלי באזור ב"ב והמרכז באוירה חרדית, מזכירות ,טלפניות וכד'.יש למישהי רעיון?
יש לי משהו בבני ברקמחפשת מקום עבודה לבת שלי באזור ב"ב והמרכז באוירה חרדית, מזכירות ,טלפניות וכד'.יש למישהי רעיון?
אולי כשאי שתפרטי יותר.מחפשת מקום עבודה לבת שלי באזור ב"ב והמרכז באוירה חרדית, מזכירות ,טלפניות וכד'.יש למישהי רעיון?
אכתוב לך..יש לי משהו בבני ברק
יכולה לתת לך פרטים achat111.in.prog בג'ימייל
היא מחפשת עבודה קבועה,היא בת 19, בחורה מדהימה ואחראית מאוד ויש לה ניסיון עם מחשבים.אולי כשאי שתפרטי יותר.
עבודה זמנית או קבועה?
אילו כישורים יש לה?
בת כמה היא?
ניסיון קודם?
תודה רבה! יש לך טלפון?מוקד שרות של בראשית, יש במרכז בני ברק עבור מספר חברות.
תודה רבה! יש לך טלפון?
יכולה לכתוב למייל הזה a12310123m?עבודה קבועה? משרה מלאה?
יש לי משהו באזור תל אביב אם מענין אותך פרטין תשלחי לי בפרטי..
תודה רבה!למה שלא תפנה למרכז כיוון בבני ברק אולי יהיה להם הצעות עבודה בשבילה.
כמו"כ יש את: תיק-תק השמה <tiktakjob12@גמיל.com
יש את 'מאוחדת' שכרגע מפרסמים על גיוס נוסף (מענה לשיחות וניהול יומנים) באווירה שמורה.
(אם אני לא טועה פרסמו השבוע באחד העיתונים- כח הפרסום/חזק/לענין)
ושם היה גם פרסומות על כמה מוקדים בבני ברק שמגייסים כרגע.
בהצלחה!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: מים אחרונים, משה יעקב חיים ישראל, DESIGNIK ועוד 142 משתמשים145 //