לפני כמה שנים קרה לי ג"כ חיוב בבנק של 5 ש"חביררתי מול הבנק ואמרו שלפעמים האשראי מחויב בשקל אחד ולפעמים בחמש סתם, ואחרי כמה ימים זה יורד.
ובאמת התנועה נעלמה, יצא לעוד מישהו להיתקל בדבר כזה?
נשמע שיטת מצליחלפני כמה שנים קרה לי ג"כ חיוב בבנק של 5 ש"ח
פניתי לבנק והתנועה נעלמה
שיטת מצליח על חמש שקל?נשמע שיטת מצליח
כן, זה קורה הרבה בכרטיסים של חיוב מיידיביררתי מול הבנק ואמרו שלפעמים האשראי מחויב בשקל אחד ולפעמים בחמש סתם, ואחרי כמה ימים זה יורד.
ובאמת התנועה נעלמה, יצא לעוד מישהו להיתקל בדבר כזה?
ידועלפני כמה שנים קרה לי ג"כ חיוב בבנק של 5 ש"ח
פניתי לבנק והתנועה נעלמה
בדיוק הזמנתי באותו יום אשראי חוץ בנקאי, כנראה זה הסיבה...ידוע
כל אתר שדורש זיהוי בכרטיס אשראי, (למשל אתרים ממשלתיים) עושה חיוב של שקל כדי לראות שהכרטיס אמיתי, ואחרי כמה ימים החיוב יורד.

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: טונקס, מוטי 200, נחמה ביתרית ועוד 63 משתמשים66 //