- הוסף לסימניות
איך משתמשים ב Claude Cowork (ולמה כדאי לכם):
ככה עושים את זה שלב אחרי שלב:
שלב 1: מורידים את Claude Desktop (אפליקציית דסקטופ).
פותחים מנוי של $20 בחודש.
פותחים את לשונית Cowork (זה הכלי שתרצו לעבוד איתו).
מקפידים תמיד לבחור במודל “Opus 4.6” וב-“Extended thinking”.
שלב 2: יוצרים תיקיית "Cowork" במחשב שלכם.
מכינים בעזרת קלוד קובץ md. על עצמכם: מה אתם עושים, מה סגנון הכתיבה שלכם.
כך קלוד יפסיק להישמע גנרי, ויתן לכם תוצרים מדויקים ברמה גבוהה.
שלב 3: במקום להסביר לקלוד בכל שיחה מחדש מה אתם צריכים,
אתם בונים סקילים (Skills) שהם הנחיות לשימוש חוזר שהופכות את קלוד לטוב יותר במשימות ספציפיות באופן אוטומטי.
תבנו Skill לכל משימה שאתם חוזרים עליה כל שבוע.
שלב 4: כותבים לקלוד: "אני רוצה לבצע [משימה]. בשלב ראשון, תקרא את הקבצים בתיקיית ״Cowork". בשלב שני, תשאל אותי שאלות באמצעות AskUserQuestion לפני שאתה מתחיל לבצע. בשלב שלישי, תשתמש בסקילים [תציין איזה סקילים] לצורך ביצוע המשימה".
שלב 5: קלוד Cowork בונה תוכנית עבודה עבורכם, ומבצע אותה צעד אחרי צעד.
הוא שואל אתכם שאלות, מפעיל בצורה אוטומטית את הסקילים, לפעמים גם כמה סקילים במקביל (!), ומייצר לכם קבצי פלט מוכנים בתוך התיקייה.
שלב 6: מתקינים את התוסף (Plugin) הראשון שלכם ← נכנסים ל- Customize ← ואז Browse plugins ← בוחרים תוסף ← מתקינים. כדי להפעיל את התוסף מקלידים ״/״, או לוחצים על ״+״.
שלב 7: מחברים את הכלים (Connectors) שלכם ← נכנסים ל- Customize ← ואז Connect your tools ← בוחרים את הכלים מתוך הרשימה (Google Drive. Canva. Gamma ועוד רשימה ארוכה). קלוד יבקש גישה כדי לערוך לכם את הקבצים בתוך הכלים. טיפ חשוב: לוודא תמיד כי יש לכם גיבוי לאותם קבצים לפני מתן אישור לקלוד לערוך אותם.
(Gazit)
ככה עושים את זה שלב אחרי שלב:
שלב 1: מורידים את Claude Desktop (אפליקציית דסקטופ).
פותחים מנוי של $20 בחודש.
פותחים את לשונית Cowork (זה הכלי שתרצו לעבוד איתו).
מקפידים תמיד לבחור במודל “Opus 4.6” וב-“Extended thinking”.
שלב 2: יוצרים תיקיית "Cowork" במחשב שלכם.
מכינים בעזרת קלוד קובץ md. על עצמכם: מה אתם עושים, מה סגנון הכתיבה שלכם.
כך קלוד יפסיק להישמע גנרי, ויתן לכם תוצרים מדויקים ברמה גבוהה.
שלב 3: במקום להסביר לקלוד בכל שיחה מחדש מה אתם צריכים,
אתם בונים סקילים (Skills) שהם הנחיות לשימוש חוזר שהופכות את קלוד לטוב יותר במשימות ספציפיות באופן אוטומטי.
תבנו Skill לכל משימה שאתם חוזרים עליה כל שבוע.
שלב 4: כותבים לקלוד: "אני רוצה לבצע [משימה]. בשלב ראשון, תקרא את הקבצים בתיקיית ״Cowork". בשלב שני, תשאל אותי שאלות באמצעות AskUserQuestion לפני שאתה מתחיל לבצע. בשלב שלישי, תשתמש בסקילים [תציין איזה סקילים] לצורך ביצוע המשימה".
שלב 5: קלוד Cowork בונה תוכנית עבודה עבורכם, ומבצע אותה צעד אחרי צעד.
הוא שואל אתכם שאלות, מפעיל בצורה אוטומטית את הסקילים, לפעמים גם כמה סקילים במקביל (!), ומייצר לכם קבצי פלט מוכנים בתוך התיקייה.
שלב 6: מתקינים את התוסף (Plugin) הראשון שלכם ← נכנסים ל- Customize ← ואז Browse plugins ← בוחרים תוסף ← מתקינים. כדי להפעיל את התוסף מקלידים ״/״, או לוחצים על ״+״.
שלב 7: מחברים את הכלים (Connectors) שלכם ← נכנסים ל- Customize ← ואז Connect your tools ← בוחרים את הכלים מתוך הרשימה (Google Drive. Canva. Gamma ועוד רשימה ארוכה). קלוד יבקש גישה כדי לערוך לכם את הקבצים בתוך הכלים. טיפ חשוב: לוודא תמיד כי יש לכם גיבוי לאותם קבצים לפני מתן אישור לקלוד לערוך אותם.
(Gazit)
הנושאים החמים

Reactions: אברהם בן, הפתעה, הכל כבר תפוס ועוד 106 משתמשים109 //