דרוש מידע טעינת רב קו

  • הוסף לסימניות
  • #1
אני צריכה להטעין את הרב קו ואין לי איך דרך האינטרנט. שמעתי שיש מספר טלפון שמתקשרים אליו והוא מטעין, מישהו יודע מה המספר?
זה די דחוף..
 
  • הוסף לסימניות
  • #2
לא נראה לי שיש דבר כזה,
ואם כן אשמח לשמוע גם.
 
  • הוסף לסימניות
  • #3
אז מה עושים כשצריך להטעין אצל הנהג אי אפשר ודרך האינטרנט גם אי אפשר כי צריך קורא כרטיסים וכל זה????????
 
  • הוסף לסימניות
  • #5
אפשר להזמין טעינה דרך הטל'
במס' 03-7207406
אבל הטעינה לא מתבצעת עד שמעבירים את הרב קו בעמדת טעינה
 
  • הוסף לסימניות
  • #7
מתוך אתר הון:

https://www.hon.co.il/רב-קו-כשר-איך-אפשר-להטעין-באמצעות-שיחת/

מעודכן ל-06/2019
אפשר להטעין רב-קו באמצעות שיחת טלפון, בשלב זה עדיין צריך להגיע לעמדות


לאוכלוסייה החרדית היה קשה עד עתה להטעין רב-קו באמצעות הטלפון. הטלפונים הכשרים אינם מחוברים לאינטרנט, ומכאן שגם לא לאפליקציות. לרובם גם אין קו אינטרנט בבית. לא עוד. חברת רב קו אונליין הודיעה כי תאפשר הטענת כרטיס הרב-קו במענה טלפוני עבור בעלי טלפונים כשרים.

ההטענה תתבצע באמצעות חיוג לטלפון 03-7207406. לאחר ההתקשרות, יש להקיש את מספר הרב-קו המופיע על גב הכרטיס ואז לבחור את פרופיל הכרטיס שלכם (אנונימי, רגיל [מבוגר], נוער, אזרח ותיק, סטודנט מורחב, סטודנט רגיל, נכה, זכאי ביטוח לאומי). לאחר מכן בוחרים סכום לטעינת ערך צבור בין 30 ל-300 שקלים ומקישים את מספר כרטיס האשראי לתשלום. יש לשים לב, כי השירות החדש מאפשר רק טעינת ערך צבור, אך לא ערך חוזי (חופשי יומי/שבועי/חודשי). להסבר נוסף: רב קו - כל מה שצריך לדעת

כיוון שהטכנולוגיה של רב-קו דורשת מגע ישר עם העמדות, עדיין בינתיים ציך להגיע לאחת העמדות, להניח את הרב-קו והכרטיס נטען אוטומטית. פתרון זה טוב גם עבור ילדים שעדיין לא מסתובבים עם כרטיסי אשראי או סכומי מזומנים גדולים, כך שהוריהם יכולים להטעין להם את הרב-קו. פתרון זה מתאים גם לאכלוסייה המבוגרת, שמתקשה עם ההליכים הטכנולוגיים. כמו כן זה יחסוך תקלות כמו העדר קריאה של כרטיס האשראי.

הצעד נעשה בעקבות בקשתו של ח"כ הרב ישראל אייכלר, שאמר: "זהו שלב חשוב מאוד, אך ראשון, בדרך לסיום המעבר להטענה טלפונית ללא צורך להשלמת הטעינה בעמדות. אני מקווה שהשינוי הטכנולוגי שמאפשר עתה להטעין דרך הטלפון, יאפשר בתוך זמן קצר את השלמת ההטענה בדרך זו, וכך יחסוך ממשתמשי הטלפונים הכשרים ובני משפחותיהם את הטרחה המיותרת"

ייתכן שבקרוב ההטענה תהיה ישירה דרך הטלפון. בינתיים גם למי שמתקשה עם הטכנולוגיה יכול להטעין גם בעסקים כמו פיצויצות, סניפי קופיקס סופר פארם ועוד. אפשר להיעזר באפליקציית רב-קו אונליין למציאתת עמדות או באפליקציות מבוססות מיקום למציאת עסקים.
 
  • הוסף לסימניות
  • #8
יודגש כי ניתן רק להזמין טעינה אבל בשביל ההטענה עצמה צריך להניח את הכרטיס על אחד מהמכונות של הרב קו

כשהרב אורי מקלב נכנס לתפקידו כסגן שרת התחבורה הוא הודיע שהוא ינסה לשדרג את המערכת כך שיהיה ניתן לבצע את כל התהליך דרך הטלפון
 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

נספח לדיונים - אשכול איראן ועדכונים ביטחוניים.

האשכול נפתח כדי לשמור על אשכולות החדשות המרכזיים נקיים ותכליתיים.
הוא ישמש כמרחב היחיד לדיון על הידיעות הביטחוניות המתפרסמות בפורום.

קראו את הכללים היטב. הם מחייבים, והאכיפה תהיה בנוסח משמרות המהפכה.

מטרת האשכול?
- הרחבות ופרשנות: הבאת רקע נוסף לידיעה, או ניתוח ענייני ומנומק של המצב.
- שאלות ובירורים: בקשת הבהרה על דיווח שעלה באשכול המרכזי.
- מידע משלים: עדכונים שחשובים להבנת התמונה אך אינם "חדשות מתפרצות".


מה לא ייכנס לכאן? עילה לחסימה מיידית

- גלישה לנושאים אחרים: האשכול ממוקד ביטחונית בלבד. פוליטיקה, עניינים אזרחיים או כל נושא שאינו קשור ישירות למלחמה/איראן - יימחקו.

- "ניהול המלחמה": אין מקום ל"הצעות למטכ"ל, פרשנויות בשקל או תרחישי אימים חסרי ביסוס.

- התכתבויות אישיות בין ניקים ("פינג-פונג"), או שרשורים שנמרחים על עמודים שלמים ללא ערך מוסף.

כדי לאפשר שיח איכותי, אנחנו נוקטים במדיניות אפס סובלנות.
* חסימה לצמיתות: משתמש שיעבור על הכללים, ייחסם מהאשכול באופן מיידי.
* אין חנינות: אין טעם לפנות במערכת הדיווח או בהודעות פרטיות לבקשת שחרור. הפיתרון היחיד לשחרור מחסימה - הוא פשוט לא להיחסם מלכתחילה.
האחריות היא שלכם. שמרו על שיח ענייני.
אני מעלה את האתגר של @שבשבה , באיחור ניכר עקב תקלות טכניות.
@מנהל ai מקווה שזה בסדר...

________________________________________________________________________

תודה רבה ל @משתמש חדש דנדש על האתגר היפה, לכל המדרגים, ול @מנהל ai על הניהול הבאמת מסור.

האתגר יהיה על תמונות מיציאת מצרים, עם דגש על תמונה איכותית מרשימה וריאליסטית, שיכולה להיות על כל סצנה, בין מהשיעבוד, מהמכות, מהיציאה, ואפילו מהמרדף של המצרים וקריעת ים סוף. וכמובן ניתן להוסיף תוכן הומוריסטי בתמונה.

📌 כללי האתגר:
🔹 בכל הודעה ניתן להעלות יצירה אחת בלבד.
🔹 היצירה נוצרה במיוחד לצורך האתגר ובבינה מלאכותית בלבד.
🔹 יש להעלות תמונה בפורמט JPG או PNG בלבד (קבצי webp לא נתמכים).
🔹 לפני ההשתתפות באתגר, חובה לקרוא את חוקת האתגרים.
🔹 נא לוודא שהתמונה עומדת בכללי האתר.
🔹 לפי כללי פרוג, אין להעלות תמונה של בנות מעל גיל 3.
🔹 פטפטת בנספח בלבד!
⏰זמני האתגר:
מעכשיו
ועד הערב בשעה 23:59.
שימו לב! יצירות שיעלו אחרי השעות המותרות ימחקו על ידי המנהל!
דוגמאות:
השיעבוד.
תמונה שנוצרה


מכת ברד
תמונה שנוצרה

יציאת מצרים
תמונה שנוצרה

מצרים רודפים אחרי בנ''י
תמונה שנוצרה

אז קדימה, בהצלחה!
סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.


הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

  • מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

  • חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".


הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

  • איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

  • איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.
מוישי נראה כמו הילד הכי תמים שתפגשו: חולצה מגוהצת, כיפה שחורה שיושבת בול, וחיוך של "ילד טוב ירושלים". אבל מאחורי המראה המטעה הזה מסתתר מוח שמזהה פרצות בלוגיקה של מבוגרים עוד לפני שהם סיימו לדבר...
קצת הכרות...
הרקע: יום שישי אחר הצהריים. מוישי נכנס לבית הכנסת השכונתי, לבוש בחולצה לבנה מעומלנת, הכיפה השחורה הקטנה מונחת בדיוק במרכז הראש. הוא ניגש למקרר השתייה. הגבאי הוותיק, רבי חזקאל, איש רציני עם משקפיים על קצה האף, עוצר אותו.
רבי חזקאל: "מוישי! לאט לך. אתה יודע שהשתייה פה היא רק למי שלומד או עוזר לנקות לפני שבת?"
מוישי (עוצר, מחייך את החיוך שלו ולא מתבלבל לשנייה): "שלום עליכם, רבי חזקאל. בדיוק על זה רציתי לדבר איתך. אתה הרי גבאי ותיק, אתה יודע שזמנים השתנו, נכון?"
רבי חזקאל (מרים גבה): "מה הקשר לזמנים שהשתנו? עבודה זו עבודה, ושתייה זו שתייה."
מוישי (בטון בוגר ומחושב): "נכון מאוד. אבל פעם, כשאבא שלי ברוך היה בגיל שלי, היית צריך להזיז ספסלים כדי להרגיש שאתה עוזר. היום, בעידן הדיגיטלי, העזרה הכי גדולה היא 'יחסי ציבור'. אם אני אשתה פה כוס טרופית קרה ואצא החוצה עם פרצוף מרוצה, כל הילדים בשכונה ירצו לבוא ללמוד דווקא בבית הכנסת שלך. אני בעצם עושה לך פה שירות שיווקי בחינם!"
רבי חזקאל (נשאר פעור פה לרגע, מנסה להבין אם הילד הרגע עבד עליו או שהוא באמת גאון): "שירות שיווקי? בשביל טרופית אחת?"
מוישי (לוקח את השתייה, קורץ ומניח יד על הכתף של הגבאי): "בדיוק, רבי חזקאל. אל תסתכל על הכוס, תסתכל על הפוטנציאל. שבת שלום!"
מוישי יוצא מהדלת בצעד קליל, משאיר את הגבאי לעמוד שם ולמלמל לעצמו: "הילד הזה... הוא עוד יהיה ...774555.jpg
  • תודה
Reactions: net131 //
10 תגובות
עיריית בני ברק נערכת בימים אלו למבצע ה"קמחא דפסחא" הגדול בתולדותיה. עם בוא ימי ניסן הורה ראש העיר הרב חנוך זייברט על הרחבתו של מפעל החסד העירוני לממדים חסרי תקדים. המבצע, פרי שיתוף פעולה הדוק בין העירייה ל"כולל חב"ד" נועד להבטיח שכל בית בבני ברק יוכל לחגוג את הפסח מתוך הרחבת הדעת, כאשר הבשורה המרכזית השנה אינה רק בעצם הסיוע, אלא בהרחבה דרמטית של מעגל מקבלי התמיכה.

במפגש שהתכנס בלשכת ראש העיר, השתתפו גם סגן ראש העיר הרב יהושע מנדל, סגן ראש העיר ומחזיק תיק שירותים חברתיים הרב גדליה סילמן, רמ''ט הלשכה הרב ישראל דרנגר וצוות הלשכה שמנהל את מערך הסיוע.

"בבני ברק לא מדברים על ערבות הדדית אלא מקיימים אותה", הדגיש ראש העיר הרב זייברט במהלך ישיבת ההתנעה למבצע. "כאשר יהודי נכנס לחג וחסר לו בבית זה נוגע בנשמה. איננו יכולים להרשות לעצמנו ששמחת החג תיפגם, ולכן פעלנו השנה להעניק סיוע מוגדל המותאם לצרכי המשפחה, בפורמט שמאפשר לכל אחד לרכוש את צרכיו בחנויות המובחרות בעיר כאחד האדם".

במסגרת המודל לשנת תשפ"ו, יקבל כל בית אב העומד בקריטריונים סכום בסיס של 250 ש"ח, בתוספת של 50 ש"ח עבור כל ילד עד גיל 18, מתוך מטרה להקל על המשפחות ברוכות הילדים בעיר. הזכאות למבצע נקבעה באופן רחב ורגיש, והיא כוללת תושבים הרשומים במרשם האוכלוסין בעיר (נכון ל-01.01.2026) הנמנים על אחד מהסיווגים: משפחות המוכרות במיזם לביטחון תזונתי, משרתי מילואים פעילים ברבעון האחרון של שנת 2025, בעלי תעודת עיוור, משפחות חד-הוריות, וכן תושבים שקיבלו 90% הנחה בארנונה בשנת 2025.

כחלק ממהפכת השירות והכבוד, הסיוע ימומש באופן עצמאי ברשתות מזון מובילות ובחנויות ביגוד והנעלה, ללא צורך בעמידה בתורים מתישים. המערך הממוחשב, שפותח בתיאום עם כולל חב"ד, נועד להבטיח יעילות ודיסקרטיות מלאה. הרישום למבצע יתקיים במועדים קצרים וממוקדים כדי להבטיח את העברת הסיוע בזמן, החל ממוצאי שבת ועד יום שני (כ"ה-כ"ז אדר, 14-16.3) עד לשעה 23:45, כאשר כל המידע והפרטים אודות סידורי החלוקה ורשימת הרשתות זמינים לציבור בקו המידע המיוחד:
073-3577522.
  • תודה
Reactions: יהודי ששואף!1 //
19 תגובות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  4  פעמים
למעלה